Visitpyhaluosto_shops

Ostokset

OSTOKSET JA PALVELUT

Pyhältä löydät lukuisia eri palveluita ja ostosmahdollisuuksia retkeilyvälineistä, ruokatarvikkeisiin ja koko perheen vaatetukseen.

Kaikki palvelut sijaitsevat Pyhän liikekeskuksen ympäristössä kävelymatkan päässä toisistaan. 
K-Market Pyhätunturi on monipuolinen, palveleva ruokakauppa. Ruoan ja päivittäistavaroiden lisäksi kaupan palveluihin kuuluvat polttoaineen jakelu, postipalvelut, apteekin lääkekaappi, Alkon noutopalvelu sekä Veikkauksen palvelut. Rakkapuodista löydät paikalliset käsin valmistetut tuotteet ja Ilona pienoistavaratalosta kengät, vaatteet koko perheelle. Valikoimassa myös isoja kokoja. Pyhä Safaris myy retkeily- kalastus- ja pyöräilytarvikkeita sekä varusteita.

PyhäStoresta tunturin omat Pyhä -tuotteet sopivat kaikkeen vapaa-aikaan ja ovat mukava muisto matkasta tai tuliainen kotiin viemiseksi. Värit ja printit vaihtuvat sesongeittain. Storen monipuolisesta valikoimasta löydät myös lukuisat outdoor-merkkituotteet sekä välineet rinteisiin ja niiden ulkopuolelle. Vaatteiden lisäksi valikoimasta löytyy tekemistä ja leluja lapsille sekä esimerkiksi USB-latureita.

Alueella pääset ostamaan elämyksiä ja uusia kokemuksia suoraan ohjelmapalveluiden omista verkkokaupoista tai vierailemalla safaritalolla tai vuokraamossa. 
 

OSTOKSET JA PALVELUT: