Pyhä_maisema

Ostokset

OSTOKSET JA PALVELUT

Pyhältä löydät lukuisia eri palveluita ja ostosmahdollisuuksia retkeilyvälineistä, ruokatarvikkeisiin ja koko perheen vaatetukseen.

Kaikki palvelut sijaitsevat Pyhän liikekeskuksen ympäristössä kävelymatkan päässä toisistaan. Rakkapuodista löydät paikalliset käsin valmistetut tuotteet. 

Pyhälle on myös avattu uusi Lastenhoitopalvelu Pikku Kieppi jonka palvelut löydät Pyhän Portista yhdessä Ilona pienoistavaratalon yhteydestä. Pikku kiepistä voit lastenhoitopalveluiden lisäksi vuokrata myös lastentarvikkeita ja välineitä. 

Uuden Kultakero hotellin yhteyteen avautuu uusi 200 neliöinen PyhäStore, joka on koko perheen ostopaikka ja sieltä löydät monipuolisen vaatevalikoiman sekä ulkoiluun, harrastuksiin että vapaa-aikaan.

PyhäStoresta tunturin omat Pyhä -tuotteet sopivat kaikkeen vapaa-aikaan ja ovat mukava muisto matkasta tai tuliainen kotiin viemiseksi. Pyhä-huppareiden ja T-paitojen värit ja printit vaihtuvat sesongeittain. Tunturin monipuolisimmasta valikoimasta löydät lukuisat outdoor-merkkituotteet. Vaatteiden lisäksi valikoimasta löytyy Top Model -tuotteita, TY -pehmoleluja, Tactic -pelejä sekä USB-latureita.

OSTOKSET JA PALVELUT: