Pyhä_maisema

Ostokset

OSTOKSET JA PALVELUT

Pyhältä löydät lukuisia eri palveluita ja ostosmahdollisuuksia retkeilyvälineistä, ruokatarvikkeisiin ja koko perheen vaatetukseen.

Kaikki palvelut sijaitsevat Pyhän liikekeskuksen ympäristössä kävelymatkan päässä toisistaan. Rakkapuodista löydät paikalliset käsin valmistetut tuotteet ja Ilona pienoistavaratalosta kengät, vaatteet koko perheelle. Valikoimassa myös isoja kokoja. 

PyhäStoresta tunturin omat Pyhä -tuotteet sopivat kaikkeen vapaa-aikaan ja ovat mukava muisto matkasta tai tuliainen kotiin viemiseksi. Pyhä-huppareiden ja T-paitojen värit ja printit vaihtuvat sesongeittain. Tunturin monipuolisimmasta valikoimasta löydät lukuisat outdoor-merkkituotteet. Vaatteiden lisäksi valikoimasta löytyy Top Model -tuotteita, TY -pehmoleluja, Tactic -pelejä sekä USB-latureita.

Lastenhoitopalvelu Pikku Kieppi tuo mukanaa leluja, kirjoja, pelejä ja muuta mukavaa puuhaa mukanamme hoitolapsille kotiin, mökille, loma-asuntoon. Toimintaa voi olla toiveiden mukaan sekä sisällä että ulkona kuten vaikka pulkkamäessä. Vanhemmat voivat viettää yhteistä aikaa sillä aikaa.  

Alueella pääset ostamaan elämyksiä ja uusia kokemuksia suoraan ohjelmapalveluiden omista verkkokaupoista tai vierailemalla safaritalolla tai vuokraamossa. 
 

OSTOKSET JA PALVELUT: