Kultakero II – Ulkokuva

Kultakero II

Pyhän hotellin ympärille rakentuu tunnelmallinen tunturikylä, jossa on sopivasti uutta eikä mitään liikaa. Kultakero-hankkeen II-vaiheen 26 upeaa maisemahuoneistoa ovat nyt rakenteilla.

Myyntiesite

PYHÄN TUNTURIKYLÄN TOINEN VAIHE – KULTAKERO II ON JO KÄYNNISSÄ

Pyhätunturin suurin huippu on nimeltään Kultakero, ja samalla nimellä avautui vuonna 1966 Pyhän perinteikäs hotelli. Ylpeänä otimme tämän tutun nimen käyttöön, kun uuden tunturikylän ensimmäinen osa, Kultakero I avautui helmikuussa 2023.

I-vaiheen 14 huoneistoa myytiin jo ennen rakentamisen käynnistymistä. Kultakeron suosion myötä II vaiheen ennakkomarkkinointi aloitettiin joulukuussa 2021 ja kaikki huoneistot varattiin muutamassa viikossa. Rakentaminen ja kaupat aloitettiin kesällä 2020 ja kaikki Kultakero II-vaiheen huoneistot ovat myyty.

Ylimmän kerroksen huoneistot tulevat olemaan identtiset I vaiheen kanssa. Keskikerroksiin rakentuu Pore55 huoneistojen rinnalle suurempia Pore89 huoneistoja sekä Tokka53 huoneistoja upein näkymin. Aivan rinteen kylkeen rakentuu Tokka33 huoneistoja omalla rinneterassilla.

PUUSTA RAKENTUU PYHÄN TUNTURIKYLÄN TUNNELMA

Yhteistyökumppaninamme toimii kokenut puurakentamisen asiantuntija Honkatalot. Honkatalojen rakentamissa taloissa yhdistyy puu, hiilijalanjäljeltään kevyt rakennusmateriaali, ja moderni muotoilu. Hengittävä hirsitalo on sisäilmaltaan ihanteellinen, puurakenteiset talot huokuvat hyvää oloa niin ulko- kuin sisäpuolellakin.

Kultakero I katutasoon avautui laajennettu PyhäStore, jonka 200 neliöön mahtuvat kaikki parhaat merkit, vaatteet, asusteet ja pientavarat aktiiviselle luontoihmiselle. Talossa sijaitsee myös Kultakero-vuokraamo, josta lasketteluvälineiden lisäksi löydät vaikkapa maastopyörät ja muut varusteet ympäri vuoden. Kultakero II katutasoon puolestaan avautuu uusi tunnelmallinen rinne- ja illallisravintola.

Suksihuone rakentuu kätevästi Kultakero II rinnetasoon. Omistajien varastot ja suksenhuoltotilat huoneistojen omistajille ja vuokralaisille löytyvät I-vaiheen kivijalasta, vuokraamon yhteydestä. Hotellin vastaanoton yhteyteen avautuu kaivattu minimarket-myymälä, josta on helppo kipaista perustarpeet huoneistoon janon tai nälän yllättäessä.

tutustu Kultakero-hankkeeseen

Tutustu Rukan uuteen Ski-Inn Valtavaara Chaletiin!

Kultakero II-huoneistot ovat myyty. Loppuunmyydyn Kultakeron uuden sisartalon ennakkomarkkinointia valmistellaan Rukalla. Tutustu uuteen Ski-Inn Valtavaara Chaletiin osoitteessa ruka.fi/valtavaara.

Pyhän Kultakeron visiokuva
havainnekuva
Havainnekuva