Luontokeskus_Naava_auditorio

Kokouspalvelut

Kokouspalvelut Pyhällä

Pyhän Kokouskeskuksessa on tilaa isommalle ryhmälle

Hotelli Pyhätunturin välittömässä läheisyydessä sijaitseva Kokouskeskus mahdollistaa tilaisuuden järjestämisen jopa 120 hengelle. Kokouskeskuksen varusteisiin kuuluu: Wlan, videotykki sekä valkokangas, fläppitaulu, muistiinpanotarvikkeet ja ennakkovarauksesta äänentoistojärjestelmä.

On ajatuksissa joko pienemmän tai isomman ryhmän kokous, Kokouskeskus tarjoaa puitteet onnistuneeseen kokoukseen.

VARAA PYHÄBOOKINGISTA


KOKOUSTILA "ISOKURU", 125 M²

Luokkamuodossa 80 henkilöä
U-muodossa 36 henkilöä
Teatterimuodossa 108 henkilöä

KOKOUSTILA 2 "PIKKUKURU", 51 M²

Luokkamuodossa 30 henkilöä
U-muodossa 20 henkilöä
Teatterimuodossa 16 henkilöä

Yhdistettynä 1+2 kokoustilat, 176 m²
Noin 120 henkilöä

Kokouskeskus

kokoskeskus_hotelli pyhatunturi

Kokouskeskus_isokuru_hotelli pyhatunturi

LUONTOKESKUS NAAVAN KOKOUSTILAT

Luontokeskus Naavassa on kokoustiloja 12 - 160 henkilölle / tila. Naavassa on ilmainen WLAN- verkko sekä tarvittava tekniikka kokouksille. Auditoriossa on käytettävissä mikrofonit tarvittaessa. Monitoimitila Kuukkelin voi tarvittaessa yhdistää auditorioon näyttämöksi. Naavan luontonäyttelyn teemat luovat kokoustamisen lomassa rauhoittavaa ja rentoa ilmapiiriä.

Samassa rakennuksessa toimiva Cafe Loimu loihtii maittavat lounaat lappilaisista raaka-aineista ja kahvitauot kruunaa hyvä leivonnainen. Tarjoilut voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan!

Kuukkeli_naavaLuppo_naavaauditorio_naava

UULAN CABINET

Ravintola Pyhän Uulan Cabinet on rinteen parhaalla paikalla sijaitseva rinnemaisemallinen tila vuokrattavaksi mihin tahansa tarpeeseesi. Kotoisa sisustus tekee tilaisuudestasi viihtyisän, jättiscreen mahdollistaa teknisen toteutuksen ohjelmaan tai koulutukseen, sekä Cabinettiin tilattava buffet-pöytä joustavan herkuttelun tilaisuuden lomassa omassa rauhassa. Tilaan on tarjolla koko ravintola Uulan tarjonta!

Lucky Ranch Saluuna

Luonnonkauniilla paikalla oleva Saluuna toimii loistavana rentona kokouspaikkana iltaisin huhtikuusta marraskuulle. Tilaa on 30-40 henkilölle. Seinätelevision ja hdmi-johdon kautta voi näyttää esityksiä. Voit tilata tarjoiltavat ja vaikka saunoa porukalla Saluunalla. Think outside. No box needed!