Ski instructor

Pyhätunturin hiihtokoulu

Perinteikäs hiihtokoulu – jo yli 40 vuotta hiihdonopetusta Pyhätunturilla.

Tervetuloa Pyhätunturin hiihtokouluun!

Pyhätunturin hiihtokoulu on opettanut jo yli 40 vuotta Pyhällä. Vaikka olemmekin perinteikäs hiihtokoulu, kanssamme pääset opettelemaan uusia asioita, välineellä kuin välineellä, rinteessä ja sen ulkopuolella.

Opetusta on tarjolla monipuolisesti alppihiihdossa, lumilautailussa, telemarkissa ja murtomaahiihdossa. Opetuksen lisäksi tarjoamme vapaalaskuretkiä sekä koulutusta rinteiden ulkopuolella liikkumiseen.

Hissiliput ja vuokravälineet eivät sisälly palvelujemme hintaan, ellei toisin mainita. Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokoulujen palveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä

Ota yhteyttä

Alta löydät joitakin esimerkkejä monipuolisesta palvelutarjonnastamme. Ota yhteyttä, niin toteutamme lumisen toiveesi! Varaamalla tuntisi etukäteen varmistat, että haluamaasi opetusta löytyy sinulle sopivana ajankohtana: hiihtokoulu@pyha.fi, +358 44 264 8825.

Löydät meidät Alavuokraamolta, mikä toimii myös tuntien aloituspaikkana. Tunnit voidaan sopia alkamaan myös Perherinteeltä tai Kultakero-vuokraamosta, mutta ensikertalaisille suosittelemme Alavuokraamoa.

Tiskimme on auki päivittäin klo 10-16.

hinnasto

Hiihtokoulun yksityisopetus

Laadukasta yksityisopetusta rinteissä ja laduilla. Tule yksin tai yhdessä.

Pyhä Ski Resort
Pyhä Backcountry

Teoriasta takamaastoon, tutustu Pyhä Backcountry-tuotteisiin. Vapaalaskustaan Pyhä tunnetaan.

Hiihtokoulu
Soveltava alppihiihto ja bi-ski

Pyhätunturin hiihtokoulu tarjoaa myös soveltavan alppihiihdon opetusta ja palveluja.

 
Pyhätunturin hiihtokoulu
Muut tuotteet

Tutustu muihin hiihtokoulun tuotteisiin sekä tilaustuotteisiin.

Hiihtokoulun lasten kurssit