Maastoratsastusta Suomenhevosilla

Koe eri vuodenajat ratsain suomenhevosella. Lyhyt ratsastusretki sopii myös aloittelijoille. Ympäri vuoden toteutettava retki vie sinut syvemmälle suomenhevosten maailmaan.
Voit myös hoitaa ratsuasi sekä tavata tilan muita eläimiä.

Kesto 1h hinta 85 €
Kesto 1,5h hinta 110 €
Kesto 2h hinta 130 €

Talvella rekiajelu 65 €/aikuinen, 50 € lapset 4-12 v. Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta vanhemman mukana.
Varaukset: Puh 040 963 9807 tai outisenratsastuskeskus@gmail.com
Meillä käy myös edenred ja epassi. Kysy myös muista maksutavoista.

Время
16.3.2023 - 30.4.2025 10:00 - 16:00
место
Outisen ratsastuskeskus
адрес

Sodankyläntie 1007
98100 Kemijärvi
Финляндия

Opastetut retket ja aktiviteetit Ratsastus
Outisen_maastoratsastus

Outisen ratsastuskeskus

Itä-Lapin kohtauspaikka ratsastajille. Maastoretkiä, ratsastusleirejä, ratsastusvaelluksia, ratsastusta sekä kummivarsa toimintaa ympäri vuoden.

Outisen ratsastuskeskus sijaitsee Kemijärveltä 12 km Pelkosenniemen suuntaa. Pyhätunturilta ajomatkaa on noin 35 km ja 30 min. 

Outisen ratsastuskeskuksessa pääset tutustumaan tilan itse kasvatettuihin ja koulutettuihin suomenhevosiin ja ajoporoihin. Tilalla asustaa myös lukuisia muita suomalaisia maatiaisrotuja kuten kyyttöjä, kissoja ja koiria. 

Ratsastuksen lisäksi Outisesta käymme tapahtumissa ympäri lääniä, koska Outisessa on kymmenkunta hevosta, jotka voi huoletta laittaa tapahtumiin ja kaikenlaiseen työajoon. Tämä on luultavasti Suomen suurin työhevostalli. Otamme ulkopuolisia varsoja ajo-opetukseen ja ongelmahevosia koulutettavaksi, jotta ne saisivat uuden mahdollisuuden.

Koulutusta hevosten käsittelyyn on kertynyt mm. 10 vuoden työkokemuksesta ammattilaisravitreenareilla ja kouluttautumalla ratsu- ja työpuolelle. Opetamme Outisessa myös työhevosvaljastusta, ajoa sekä maastakäsittelyä.

Talliarki ja hevosten hyvinvoinnista huolehtiminen kuuluu päivittäiseen arkeemme.

Outisen_ratsastuskeskus