Lappilainen saunamaailma

Savusauna, puusauna, palju, lumienkelit, takkatuli. Siinä ovat onnistuneen saunahetken takuuvarmat elementit.
Olemme halunneet rakentaa Sunday Morning Resortiin mahdollisimman upeita elämyksiä asiakkaillemme. Palveluja, joiden äärellä voi rentoutua, levätä ja virkistyä. Mikäpä siihen parhaiten sopisi kuin suomalainen sauna ja siihen liittyvät oheispalvelut. Tutustu saunamaailmaamme!

Katso lisää hieman alempaa.
Время
1.6.2023 - 1.5.2025
место
Sunday Morning Resort
адрес

Huhanniemi 1
98530 Pyhätunturi
Финляндия

Hyvinvointi
sauna_sudaymorningresort

Lappilainen saunamaailma

Resortimme Saunamaailma sijaitsee aivan Pyhäjärven rannalla. Aihki-hirsisen saunarakennuksen terassilta on vain muutama metri järvelle jossa voi kesäisin käydä uimassa tai talvella avannossa.

saunat_paljut_sundaymorning

Upealöylyisen, modernin 10-hengen puusaunan lisäksi meillä on perinteinen, suomalainen savusauna. Saunamestarimme lämmittää kummatkin saunat tilauksesta. Varsinkin savusaunan lämmitys on aikaa vievää ja tarkkaa puuhaa. Tuloksena on erittäin pehmeät ja saunan lauteilla hiljaa viipyilemään kutsuvat löylyt.  

saunat_paljut_sundaymorning2

Suoraan saunasta voi siirtyä ulko-paljuihin. Paljut lämmitetään puilla ja niiden vesi on aina tasaisen lämmintä. Yksi varmasti hienoimmista elämyksistä on lämpimässä paljussa istuskelu, virvokkeiden nauttiminen ja tähtitaivaan tai hyvällä tuurilla jopa revontulien ihastelu. 

Kysy tarjous saunamaailmasta Experience Pyhältä 

Experience Pyhä
+358 50 543 6627
sales@experiencepyha.fi