Apartments_Pyha_Ski_Resort

Huoneistot tunturin parhailla paikoilla

SKI-INN HUONEISTOT PYHÄN YTIMESSÄ TAKAAVAT VAIVATTOMAN LOMAN JA LIIKKUMISEN TUNTURISSA

Pyhän Ski-Inn huoneistot ovat tunturissa liikkuvien helposti saavutettavissa. Sijainti keskellä Pyhää takaa vaivattoman pääsyn rinteeseen, ravintolaan, iltaelämään ja aktiviteettehin. Jokaisesta huoneistosta löytyy kuivauskaappi, täydellinen keittiövarustus ja oma sauna, jotka mahdollistavat kotoisan tunnelman ja hyvät palvelut koko majoitusajalle.

Ski-Inn huoneistot ovat lisäksi ekologinen majoitusvaihtoehto, sillä niiden energiankulutuksen hiilijalanjälki on nolla. Lue lisää huoneistojen ympäristöystävällisyydestä Pyhätunturin ympäristöohjelmasta.

Pyhän hotellitasanteen piharemontti vaikuttaa pysäköintipaikkojen saatavuuteen. Piha-alueen alustava valmistumistavoite on juhannukseen mennessä. Lue lisää Kultakeron rakennushankkeesta ja uudesta, upeasta tunturikylästä

SKI-INN HUONEISTOT
Kultakero Ski-Inn kaksi aikuista sohvalla

Kultakero hotellihuoneet ja huoneistot

Ihka uusi mutta silti niin kotoisa. Kultakeron hotellihuoneet ja huoneistot sijaitsevat tunturikylän sydämessä, vain muutaman askeleen päässä rinteistä ja palveluista.
PyhäLinna93 Ski-Inn

PyhäLinna-huoneistot

Aitoa tunturitunnelmaa. Tyylikkäät uudet huoneistot ja perhestudiot aivan perherinteiden kupeessa, kansallispuiston portilla. Laatua ja tunturifiilistä arvostaville.

PyhäSuites-huoneistot

Pyhän suositut huoneistot omalla saunalla ja parvekkeella aivan rinteiden, hotellin ja vuokraamon palveluiden ääressä. Edullinen isommallekin porukalle.
Parkside Pyhä

Perherinteiden välittömässä läheisyydessä sekä Pyhä-Luosto kansallispuiston portilla. Kaikki Pyhätunturin keskuksen palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Pyhä-Luoston kansallispuiston läheisyys varmistaa pohjoisen luontokokemuksen suoraan omalta oveltasi. Talvella huoneistoihin voi laskea suoraan rinteestä ja lähin hissi on vain 20 metrin päässä. Murtomaahiihtoladut sijaitsevat myös aivan kulman takana.

Parkside_pyha_experiencepyha
Kurula's Resort

Kurula's Resort on ylellinen järvenranta huoneistohotelli aivan Pohjoisrinteiden läheisyydessä. Jokaisessa Kurula’sin 17 tilavassa ja tasokkaassa huoneistossa on oma sauna, keittiö, terassi sekä näkymä järvelle ja tunturiin. 

Kurulas_Resort_suite
Kairosmaja

Kairosmajan tunturikeskus (1974) sijaitsee Lapissa, Pyhä-Luoston kansallispuiston ja Pyhän hiihtokeskuksen vieressä ja kirkasvetisen Pyhäjärven rannalla.

Kairosmaja tunnetaan kodinomaisena kristillisenä majatalona, jossa on monipuolista ohjelmatoimintaa, maukkaat ateriat, viihtyisät tilat ja hyvä sijainti. Irrottaudu arjesta, tule rentoutumaan ja virkistymään uusiin voimiin, jotka kantavat arjessa.

majoitus_pyha_kairosmaja