Finnair Plus

Ansaitse Finnair Plus pisteitä

Finnair Plus -jäsenenä voit ansaita pisteitä Ski-Inn Hotel RukaVillagessa ja Hotelli Pyhätunturissa yöpyessäsi. Koskee huonetyyppejä RukaVillage30 ja Hotelli Pyhätunturi kahden hengen huone

Ansaitse Finnair Plus -pisteitä

Ansaitse Finnair Plus -pisteitä pisteisiin oikeuttavalta öiltä hotelleissamme yöpyessäsi; Halutessasi ansaita pisteitä, lisääthän sanan ”Finnair” sekä jäsennumerosi varausta tehdessä kommenttikenttään ostoputken vaiheessa: 3 Yhteenveto. Esim. Finnair 123456789. Huomioithan että Finnair Plus -pisteitä on mahdollista saada ainoastaan verkkokaupassa tehtyjen varausten kautta. 

Saat pisteitä, vaikka et olisikaan ostanut lentolippua.

1-3 yötä = 500 pistettä
4-5 yötä = 1000 pistettä
6 yötä tai enemmän = 1500 pistettä

Huomio maksaessasi

"Suorita maksu" -painikkeesta siirryt verkkopankin sivustoon ja maksun suorituksen jälkeen odotathan että selain palaa takaisin tälle sivustolle ja tieto maksusta tallentuu!

Jos verkkopankki-ikkuna suljetaan vahingossa ennen kuin selain palaa verkkopalveluun, tilauksesi peruuntuu vaikka maksu olisi veloitettu. Jos näin pääsee käymään, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme: e-mail: myynti@pyha.fi, puh: +358 10 382 5222.

Lunasta Finnair Plus -pisteilläsi tai pisteiden ja rahan yhdistelmällä palkintoseteli

Palkintoseteli oikeuttaa yhden yön yöpymiseen kahden hengen huoneessa (Hotelli Pyhätunturi kahden hengen huone). Huomioithan, että korkean sesongin aikaan yöpymiseen vaaditaan kaksi palkintoseteliä.

2 palkintoseteliä (high season): 1.12.2023 - 1.5.2024
1 palkintoseteli (low season): 2.5.2023 - 30.11.2023

Tee varauksesi suoraan hotellista ja mainitse, että kyseessä on Finnair Plus -palkintoyöpyminen. Luovuta tulostettu palkintoseteli hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä.