You need to enable javascript to properly view the site. Hotelli Pyhätunturi Kahden hengen huone | Pyha.fi Hyppää pääsisältöön
 
Takaisin hakutuloksiin

Hotelli Pyhätunturi Kahden hengen huone

Hotellihuone
Edullista ja fiksua
Hotelli Pyhätunturi on Pyhän sydän. Kahden hengen hotellihuone tunnelmallisessa tunturihotellissa huikeiden Lapin maisemien ympäröimänä aivan kansallispuiston vieressä. Hintaan kuuluu aamiainen valitulle henkilömäärälle, sekä hotellin saunan ja kuntosalin käyttö veloituksetta.
2 + 0
13m²
Studio
1WC

Varustelu

Huomioithan, että Pyhä kasvaa ja kehittyy, minkä vuoksi alueella rakennetaan uutta. Pyrimme huomioimaan asiakkaamme, mutta melu- ja maisemahaitat ovat mahdollisia rakentamisen aikana. 

Rakennustyömaa vaikuttaa pysäköintipaikkojen saatavuuteen.

Kahden hengen huoneessa on kaksi 80 cm vuodetta, suihkukaapillinen kylpyhuone, kirjoituspöytä sekä taulutelevisio. Suurin osa huoneista tarjoaa näköalan tunturiin, nousevan auringon suuntaan. Huoneeseen on mahdollista tilata lisävuode lisämaksusta aikuiselle (42,50 €/vrk) tai lapselle (27,50 €/vrk). Pienten lasten matkasängyn hinta on 10 €/varaus. 

Laskettelu- tai retkeilypäivän jälkeen on mukava piipahtaa hotellin kuntosalilla tai saunan lämmössä.

Hotellin yleisissä tiloissa on suksien huoltotila sekä huonekohtainen laskuvälineiden säilytyskaappi.  Parkkipaikka sijaitsee Hotelli Pyhätunturin läheisyydessä. Hotellin edessä on myös sähköauton latauspiste.

Hotelli Pyhätunturissa, kuten muissakin Pyhän Ski-Inn-kohteissa vietät ympäristöystävällisen loman: Käyttämämme sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvilla luonnonvaroilla ja lämpö puuhakkeella. Laskupäiväkään ei hiilijalanjälkeä kasvata, sillä Pyhän hiihtokeskus on energiankäytön osalta hiilineutraali.

Tässä huoneistotyypissä on saatavilla myös lemmikkihuoneita. Lemmikkihuoneiden saatavuuden saat tekemällä valinnan matkustan lemmikin kanssa. Lemmikit majoittuvat ilman lisämaksua.

Huomioithan, että Hotelli Pyhätunturin huoneet eivät kaikilta osin vastaa Ski-Inn-huoneistojen varustelutasoa.

Voit ansaita Finnair Plus -pisteitä majoittuessasi tässä kohteessa (Hotelli Pyhätunturi). Halutessasi ansaita pisteitä, lisääthän sanan ”Finnair” sekä jäsennumerosi varausta tehdessä kommenttikenttään ostoputken vaiheessa: 3 Yhteenveto. Esim. Finnair 123456789. 

Lue lisää Finnair Plus -pisteistä täältä> 

Haluamme taata kaikille majoittujillemme hyvät yöunet, ja tästä syystä Ski-Inn kohteissamme on hiljaisuus klo: 22:00-08:00 välisellä ajalla. 

Mikäli huoneiston varustelusta tai varaamisesta herää kysymyksiä, olettehan yhteydessä myyntipalveluumme.

Image
Aamupala
Aamupala kuuluu hintaan
Image
electric_charging
Sähköauton latauspiste
Image
parkinglot
Parkkipaikka yhteisellä parkkialueella
Image
free_wlan
Maksuton WiFi
Image
ski locker
Lukittava suksikaappi

Varustelu

Makuuhuoneiden varustelu

  • Liinavaatteet
  • Peitto
  • Tyyny

Kylpyhuoneen varustelu

  • Kylpypyyhe
  • Hiustenkuivain
  • Käsipyyhe
  • Wc- ja talouspaperi

TV

  • TV

Lisämaksusta

  • Matkasänky

Sijainti

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Hotelli Pyhätunturi sijaitsee loistavalla paikalla aivan rinteiden ja kansallispuiston vieressä. Bussilla pääset Pyhälle helposti Rovaniemen junilta ja lennoilta, ja lentokenttäbussi pysähtyy Hotelli Pyhätunturin pihaan, joten loman vietto on helppoa ilman autoa. Hotelli Pyhätunturissa palvelee myös Camp Kitchen & bar, jossa voit nauttia aamiaista, lounasta tai illallista panoraamaikkunoista avautuvan upean tunturimaiseman ääressä. 

Talvella rinteisiin on lyhyt matka: Pyhän Perheseikkailu-rinnealue avautuu aivan hotellin vierestä ja Polar-rinteeseenkin pääsee aivan hotellin nurkalta tai Perherinteiltä lähtevää Skiwayta pitkin. PyhäLinna sijaitsee myös aivan Pyhä–Luoston kansallispuiston naapurissa. Monille patikointireiteille porttina toimii Luontokeskus Naava, jonne on vain alle kilometrin matka. 

50m hissille
300m ladulle
0m hotellitasanteelle

Varaus

Näytä varaus- ja peruutusehdot
Check-in
15.00 alkaen
Check-out
12.00 mennessä

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät aina hintaan.

Aamiainen sisältyy hintaan valitulle henkilömäärälle

*Ski-Inn majoittujan hissilippuetu: kaksi yhden hinnalla

Varaa vähintään kolmen yön majoitus 17.1.-15.2. väliselle ajalle niin voit ostaa kaksi min. 4pv hissilippua yhden hinnalla. Tarjous voimassa 12.2. saakka.