You need to enable javascript to properly view the site. Kultakero Rakka Hotellihuone | Pyha.fi Hyppää pääsisältöön
 
Takaisin hakutuloksiin

Kultakero Rakka Hotellihuone

Hotellihuone
laadukas ja helppo
Ripaus luksusta
Tasokasta hotellihuonemajoitusta upeiden Lapin maisemien ympäröimänä aivan Pyhän ytimessä, rinteiden ja palveluiden vieressä. Maukas aamiainen sisältyy hintaan varauksen teon hetkellä valitulle henkilömäärälle, mikäli toisin ei ole ilmoitettu.
2 +1
25m²
Studio
1WC

Varustelu

Huoneessa on kaksi 90 x 210cm vuodetta, ja sängyn alta vedettävä valmiiksi sijattu lisävuode (80 x 190cm) yhdelle hengelle. . Ranskalaiselta parvekkeelta voi seurailla tunturikylän liikehdintää, sekä ihailla avautuvia maisemia. Pienten lasten kanssa matkustavat voivat halutessaan varata matkasängyn vastaanotosta 15€ lisähinnalla sähköpostitse: info@pyha.fi

Hotelli Pyhätunturissa tarjoiltava aamiainen sisältyy hintaan varauksen teon hetkellä valitulle henkilömäärälle, mikäli toisin ei ilmoiteta. Mikäli henkilömäärä muuttuu varauksen teon jälkeen, olethan yhteydessä vastaanottoon. Lisähenkilöiden aamiainen tulee maksaa ennen varauksen alkua. 

Ski-Inn vastaanotto palvelee Hotelli Pyhätunturin tiloissa, jossa myös Kultakeron asiakkaille maksuttomasti käytössä oleva kuntosali ja sauna. Huomioithan että kuntosali ja sauna ovat käytettävissä hotellin aukioloaikojen mukaisesti, ja täten suljettuja huoltotaukojen aikana. Varustelu ja säilytystilat on suunniteltu talviharrastajan tarpeisiin, sillä huoneissa on myös kuivauskaappi. Yleisissä tiloissa sijaitsee lisäksi suksivarasto, sekä asukkaiden käytössä oleva suksienhuoltotila.

Pyhän Ski-Inn-kohteissa vietät ympäristöystävällisen loman: käyttämämme sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvilla luonnonvaroilla ja lämpö puuhakkeella. Kultakeron rakennusmateriaalina toimii puu, joka on hiilijalanjäljeltään kevyt rakennusmateriaali. Pyhän huoneistoissa voit kierrättää biojätteen, lasin, metallin, pahvin ja paperin. Lajittelupisteet sijaitsevat majoituskohteiden välittömässä läheisyydessä. Laskupäiväkään ei hiilijalanjälkeä kasvata, sillä Pyhän hiihtokeskus on energiankäytön osalta hiilineutraali. Parkkipaikalta löytyy sähköauton latauspiste. Lue lisää hiihtokeskuksen vastuullisuusohjelmasta täältä.

Tässä huonetyypissä on saatavilla myös lemmikkihuoneita. Lemmikkihuoneiden saatavuuden saat tekemällä valinnan: matkustan lemmikin kanssa. Lemmikit majoittuvat ilman lisämaksua.

Haluamme taata kaikille majoittujillemme hyvät yöunet, ja tästä syystä Ski-Inn kohteissamme on hiljaisuus klo: 22:00-08:00 välisellä ajalla. 

Pyhän hotellitasanteen piharemontti vaikuttaa pysäköintipaikkojen saatavuuteen. Piha-alueen alustava valmistumistavoite on juhannukseen mennessä. Tämän lisäksi Kultakero I ja II kohteissa suoritetaan kesän aikana takuukorjauksia, joista voi aiheutua ajoittaista meluhaittaa. Lue lisää Kultakeron rakennushankkeesta ja uudesta, upeasta tunturikylästä

Mikäli huoneiston varustelusta tai varaamisesta herää kysymyksiä, olettehan yhteydessä myyntipalveluumme, tai Hotelli Pyhätunturin vastaanottoon. Yhteystiedot löydät täältä.

Image
Aamupala
Aamupala kuuluu hintaan
Image
electric_charging
Sähköauton latauspiste
Image
free_wlan
Maksuton WiFi
Image
drying cupboard
Kuivauskaappi
Image
ski locker
Suksivarasto
Image
ski maintenance
Suksienhuoltotila

Varustelu

Keittiön varustelu

 • Jääkaappi
 • Vedenkeitin
 • Juomalasit 6 kpl
 • Mukit 3 kpl

Makuuhuoneiden varustelu

 • Liinavaatteet
 • Peitto
 • Tyyny

Kylpyhuoneen varustelu

 • Kylpypyyhe
 • Hiustenkuivain
 • Käsipyyhe
 • Potta
 • Pyykinpesukone huoltotilassa
 • Wc-paperi

TV

 • TV

Lisämaksusta

 • Matkasänky

Sijainti

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Kultakero sijaitsee loistavalla paikalla aivan rinteiden ja kansallispuiston vieressä. Bussilla pääset Pyhälle helposti Rovaniemen junilta ja lennoilta, ja lentokenttäbussi pysähtyy aivan Kultakeron pihaan, joten loman vietto on helppoa ilman autoa. Kultakeron katutasossa sijaitsee PyhäStore -myymälä, jossa myynnissä parhaat merkit, välineet, vaatteet, asusteet ja pientavara. Lisäksi samassa rakennuksessa sijaitsee myös lipunmyyntipiste ja vuokraamo. Hotelli Pyhätunturin tiloissa palvelee Camp Kitchen & bar, jossa voi nauttia aamiaista, lounasta tai illallista panoraamaikkunoista avautuvan upean tunturimaiseman ääressä. Tutustuthan alueen palveluiden tarkempiin aukioloaikoihin.

Talvella rinteisiin on lyhyt matka: Pyhän Perheseikkailu-rinnealue avautuu aivan hotellin vierestä ja Polar-rinteeseenkin pääsee hotellin nurkalta tai Perherinteiltä lähtevää Skiwayta pitkin. Kultakero sijaitsee myös Pyhä–Luoston kansallispuiston naapurissa. Monille patikointireiteille porttina toimii Luontokeskus Naava, jonne on vain alle kilometrin matka. 

50m hissille
300m ladulle
0m hotellitasanteelle

Varaus

Näytä varaus- ja peruutusehdot
Check-in
15:00 alkaen
Check-out
12:00 mennessä
Huoneiston avaimena toimii numerokoodi, jonka saat tekstiviestillä.

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät aina hintaan.

Aamiainen sisältyy hintaan valitulle henkilömäärälle, mikäli toisin ei ole ilmoitettu