Unplugged-jooga 3.8. klo 9.30

Festivaalihulinassa on hyvä pysähtyä ja ottaa hetki omaa aikaa. Jore Marjaranta ohjaa Unplugged-viikonlopun lauantaiaamussa hathajoogatunnin, joka sopii kaikenikäisille aloittelijoille sekä pidempään jooganneille. 

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista ja on monien nykyaikaisten joogasuuntauksien perusta. Joren ohjaustyyli on liikkuvampaa eli dynaamisempaa kuin perinteinen hathajooga.

Paikka: Kokouskeskuksen Isokuru-sali. Kokouskeskus sijaitsee Hotelli Pyhätunturia vastapäätä. Paikan päältä voi lainata joogamaton.

Hinta: 9 €

Lisätietoja sivun alalaidasta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Aika
3.8.2024 - 3.8.2024 09:30 - 10:30
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Hyvinvointi Opastetut retket ja aktiviteetit
Jore Marjaranta_asahi.jpg

"Joogaa olen harrastanut noin 20 vuotta ja ohjaajana olen toiminut vuodesta 2012 lähtien. Opiskelin Hathajooga-ohjaajan 200 tunnin Yoga Alliancen sertifioidun koulutuksen vuonna 2011 Coloradossa USA:ssa. Koulun nimi on Eldorado Mountain Yoga Ashram ja se sijaitsee kauniilla paikalla aivan Kalliovuorten kyljessä.

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista ja on monien nykyaikaisten joogasuuntauksien perusta. Harjoituksissa korostuu oikeanlainen hengitystekniikka,
kehonhallinta sekä mielenrauha. Joogaamalla lisäämme kehon joustavuutta, kehontietoisuutta sekä notkeutta.

Oma tyylini ohjata on liikkuvampaa eli dynaamisempaa kuin perinteinen hathajooga. Tunneillani käy oppilaita kaikista ikäluokista ja tunnit sopivat hyvin aloittelijoille ja pidempään jooganneille. "

Tervetuloa joogaamaan! 

t. Jore