Yleisleiri lapsille 5pv - Outisen ratsastuskeskus

Outisen ratsastuskeskus järjestää kesäleirejä, joista ensimmäinen on 4.-8.6.2023. Yleisleirillä pääset toimimaan hyvin koulutettujen suomenhevosten parissa. Tutustumme kaikkiin askellajeihin ja monipuolisesti hevosten hoitamiseen ja niiden käyttäytymiseen, kouluttamiseen ja ajamiseen.

Tule viettämään ikimuistoinen leirikesä Outiseen, leirejä vuodesta 2010.

Hinta 500 €/hlö joka sisältää 2h ratsastusta päivittäin.

Kaikilla leireillä majoitus, 4x ruoka pv, illanistujaiset, teoria, ratsastus, aikuisen läsnäolo 24/7 .
Järjestän myös kysynnän mukaan aikuisille leirejä!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
outisenratsastuskeskus@gmail.com
Aika
4.6.2023 - 8.6.2023
Paikka
Outisen ratsastuskeskus
Osoite

Sodankyläntie 1007
98100 Kemijärvi
Suomi

Opastetut retket ja aktiviteetit Lapset & Nuoret
Outisen ratsastuskeskus_kesa

Outisen ratsastuskeskus

Itä-Lapin kohtauspaikka ratsastajille. Maastoretkiä, ratsastusleirejä, ratsastusvaelluksia, ratsastusta sekä kummivarsa toimintaa ympäri vuoden.

Outisen ratsastuskeskus sijaitsee Kemijärveltä 12 km Pelkosenniemen suuntaa. Pyhätunturilta ajomatkaa on noin 35 km ja 30 min. 

Outisen ratsastuskeskuksessa pääset tutustumaan tilan itse kasvatettuihin ja koulutettuihin suomenhevosiin ja ajoporoihin. Tilalla asustaa myös lukuisia muita eläimiä kuten perinteisiä suomalaisia maatiaisrotuja kyyttöjä, kissoja ja koiria.  

Ratsastuksen lisäksi Outisesta käymme tapahtumissa ympäri lääniä, koska Outisessa on kymmenkunta hevosta, jotka voi huoletta laittaa tapahtumiin ja kaikenlaiseen työajoon. Tämä on luultavasti Suomen suurin työhevostalli. Otamme ulkopuolisia varsoja ajo-opetukseen ja ongelmahevosia koulutettavaksi, jotta ne saisivat uuden mahdollisuuden.

Koulutusta hevosten käsittelyyn on kertynyt mm. 10 vuoden työkokemuksesta ammattilaisravitreenareilla ja kouluttautumalla ratsu- ja työpuolelle. Opetamme Outisessa myös työhevosvaljastusta, ajoa sekä maastakäsittelyä.

Talliarki ja hevosten hyvinvoinnista huolehtiminen kuuluu päivittäiseen arkeemme.

Outisen_ratsastuskeskus