Riipinen restaurant

Riipinen Restaurants avaa uuden ravintolan Pyhän Kultakerossa jouluna 2023

Tiedote, julkaistu 14.3.2023

Pyhätunturin ravintolatarjonta saa uuden tulokkaan joulukuussa 2023, kun Riipinen Restaurants avaa uuden ravintolan Kultakero II -hotellin alakertaan aivan rinteen juureen. Uusiin tiloihin tulee noin 80 asiakaspaikkaa ja katettu terassi.

–Pyhän kehitystä on ollut ilo seurata sivusta jo useamman vuoden ajan ja nyt meille tarjoutui hieno mahdollisuus tulla Pyhätunturille. Aivan uusi ravintolatila sijaitsee huikealla paikalla rinteen vieressä ja kuitenkin aivan keskellä uutta Pyhän kävelykylää Kultakero II hotellin alakerrassa, kertoo Henrik Riipinen.

Ravintolasta tulee lämminhenkinen kohtaamispaikka Pyhän kävijöille herkullisen ruoan äärellä. Ravintolan keskiössä on puulla lämpenevä aito italialainen puu-uuni, jota käytetään pizzojen valmistamiseen. Pizzan lisäksi menulta löytyy myös muita herkullisia annoksia lounaalle ja illalliselle. Sisustuksesta vastaa Studio Joanna Laajisto ja olemme todella innoissamme tunnelmasta, joka sopii uuden Kultakeron hirsihotellin alakertaan erinomaisesti. Ravintolan nimen julkistamme myöhemmässä vaiheessa, kun brändityö valmistuu Insait Oy:n suunnittelijoiden pöydällä.

–Perheyrityksellämme on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus ravintolatyöstä hiihtokeskuksessa ja luotamme siihen, että tapamme toimia ja palvella asiakkaita suurella sydämellä otetaan vastaan ilolla Pyhätunturin asiakaskunnassa. Arvostamme suuresti Pyhän vastuullisuustyötä ja tulemme sertifioimaan uuden ravintolan osaksi Ekokompassi-ympäristöohjelmaamme, Riipinen päättää.

Henrik RiipinenKultakero ravintola

Henrik Riipinen iloitsee Pyhätunturin Kultakeroon avattavasta ravintolasta. Ravintolan sijainti tulee havainnekuvan mukaisesti olemaan Kultakero II -rakennuksen katutasossa, aivan rinteiden vieressä.