Antti Turunen

Uusia toimenkuvia ja henkilöitä vauhdittamaan Rukan ja Pyhän hiihtokeskusten ympärivuotista kasvua

 

Antti Turunen on nimitetty myynti- ja markkinointijohtajaksi 1.8. alkaen, Milja Fromholtz digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi 1.6. alkaen ja Johanna Pitkänen majoitustoiminnan johtajaksi 1.6.2024 alkaen.


Uudet toimenkuvat ja strategista osaamista vahvistavat rekrytoinnit ovat osa keväällä käynnistynyttä organisaation uudistusta, jossa konsernin myynti- ja markkinointitoiminnot yhdistetään, asiakaskokemuksen ja digitaalisten palveluiden kehitys siirtyvät yhdessä ICT:n kanssa omaan yksikköön, ja majoitustoiminnan johtajan tehtävä eriytetään myyntijohtajan tehtävästä.


— Yrityksillämme on vahva, asiakaslähtöinen kasvustrategia, jota olemme toteuttaneet johdonmukaisesti jo vuosikymmenen ajan. Nämä organisaation uudistukset tukevat matkaamme kohti kestävää kotimaista ja kansainvälistä kasvua, sanoo Rukakeskus-konsernin toimitusjohtaja Antti Kärävä.Antti Turunen aloittaa myynti- ja markkinointijohtajana 1.8.


Antti Turunen on nimitetty Rukan ja Pyhän hiihtokeskusten sekä Ski-Inn -huoneistohotelliketjun myynti- ja markkinointijohtajaksi. Antilla on vahva kokemus kansainvälisen liiketoiminnan kasvattamisesta ja asiakaskokemuksen kehittämisestä mm. Fluido Oy:ssä, joka tunnetaan erityisesti Salesforce-teknlogiaan ja asiakasrajapinnan prosesseihin liittyvästä osaamisestaan. Tätä ennen Antti on työskennellyt mm. Polar Electron liiketoiminnan kehittäjänä.

Antti Turunen aloittaa myynti- ja markkinointijohtajana Rukakeskus-konsernilla elokuussa.
Antti Turunen aloittaa myynti- ja markkinointijohtajana Rukakeskus-konsernilla elokuussa.


— Myynti- ja markkinointijohtajan tehtävässä minulla yhdistyy intohimo luontoliikuntaan sekä kahden ainutlaatuisen suomalaisen matkailubrändin kasvattaminen. Ihailen sitä pitkäjänteistä työtä, jota Rukan ja Pyhän eteen on tehty ja näen keskuksissa paljon potentiaalia ympärivuotisen ja kansainvälisen matkailukohteen kehittämiseksi yhdessä osaavan tiimin kanssa, Antti toteaa.
Vapaa-ajallaan Antti viihtyy ulkoilmassa tuntureilla ja poluilla lajista riippumatta, kaikista mieluiten kuitenkin suksilla. Rukalle ja Pyhälle hän tuo rautaisen ammattitaitonsa lisäksi mukanaan myös vahvan intohimon ulkoiluun ja luontoon.Milja Fromholtz vetämään uutta asiakaskokemuksen ja digikehityksen yksikköä


Milja Fromholtz siirtyy tehtävään työskenneltyään kolme vuotta Rukan ja Pyhän verkkokauppa- ja markkinointijohtajana. Hiihtokeskusalalle hän siirtyi Anora Oyj:n digitaalisen myynnin ja markkinoinnin johtajan tehtävästä.


— Kuluneen kolmen vuoden aikana olemme ottaneet valtavia kehitysaskelia niin tuotekehityksen, markkinoinnin automaation kuin kanta-asiakasohjelmamme käynnistämisen merkeissä. Asiakasymmärryksemme syventäminen, asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen ja digipalveluidemme kehittäminen uudessa yksikössä jatkaa tätä samaa työtä, ja nyt voimme laittaa kaasun pohjaan, hän toteaa.


Talvella Miljan vapaa-aika kuluu Pyhän takamaastoissa, ja varsinaisten tehtäviensä ohella Milja on ollut aktiivisesti mukana kehittämässä Rukan kesätoimintaa ja erityisesti pyöräilyä yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa.Johanna Pitkänen majoitustoiminnan johtajaksi


Rukalla ja Pyhällä toimiva Ski-Inn Hotels & Apartments Oy on kasvanut viime vuosina reippaasti, ja uusia Ski-Inn -kohteita on rakennettu säännöllisesti. Lisävuoteineen kokonaisuuteen kuuluu nykyisin lähes 3000 vuodepaikkaa. Majoitustoiminnan johtajan tehtävä eriytetään organisaation uudistuksen yhteydessä omaksi kokonaisuudekseen ja sen vetäjäksi on valittu Johanna Pitkänen.
Johanna siirtyy tehtävään Ski-Inn Hotels & Apartments Oy:n majoituspäällikön tehtävästä. Hänellä on taustallaan pitkä ura Rukan majoitusliiketoiminnan ja Ski-Inn konseptin kehittämisen parissa.


— Aloittaessani 18 vuotta sitten, Ski-Inn huoneistoja oli Rukalla ja Pyhällä yhteensä reilut 160 kappaletta. Vuosien saatossa kuljettu kehitysmatka tähän päivään on ollut melkoinen. Erityisesti yhteistyö Ski-Inn huoneistojen omistajien kanssa on ollut erittäin miellyttävää ja antoisaa. Uuteen tehtävään majoitustoiminnan johtajana lähden innostuneena avoimin mielin. Yhdessä huipputiimini kanssa tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, kertoo Johanna.


Vapaa ajalla Johanna viihtyy luonnossa ja talvella laskettelu on koko perheen yhteinen harrastus.
 

Kiinnostaako työ hiihtokeskuksessa? Katso avoimet työpaikat:

Avoimet työpaikat

 

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös:

frisbeegolf_pyha

Frisbeegolfia tunturin laella — Pyhän uudet radat ja oma paikallisseura

Pyhälle avataan uusi alamäkipyöräreitti heinäkuussa 2024

Pyhän ensimmäinen alamäkipyöräreitti aukeaa heinäkuussa 2024

Pyhä view Lapland

Pyhän hotellitasanteen piharemontti: Kultakero I ja II saavat kohennetun piha-alueen

Pyhä ski resort lapland

Kultakero II: Uudet huoneistot ja vetovoimainen Ravintola Popolo avautuvat Pyhällä