Rinteet

Pyhätunturi työnantajana

Mitä jos Pyhä magic olisikin osa jokapäiväistä arkea? Tutustu hiihtokeskuksen monipuolisiin työtehtäviin ja hae meille hommiin! 

Katso avoimet työpaikat

Pyhä on vapautta ja seikkailua, sekä mainio paikka tehdä töitä

Pyhä on Itä-Lapin helmi, josta löydät tasokkaan ja kehittyvän hiihtokeskuksen, upeasti hoidetut rinteet ja Suomen parhaat mahdollisuudet harrastaa vapaalaskua.

Meille tärkeää on säilyttää aito Lapin tunnelma ja vaalia sitä omaleimaista tunturifiilistä, josta Pyhä tunnetaan. Haluamme kasvattaa Pyhää kestävästi ja kansallispuiston luontoa kunnioittaen niin, että myös seuraavat ja sitä seuraavat sukupolvet saavat siitä nauttia. Tulevina vuosina panostamme Pyhän kehittämisessä laadukkaaseen majoitukseen, uusiin palveluihin ja vapaalaskuun. Uusimpana valmistui maan odotetuin tuolihissi, PohjoisExpress. Maan parhaista rinteistä voi jatkossakin siis nauttia ilman hissijonoja. Laadukkaan majoitustarjonnan kasvattaminen avaa ovia taas uusille laskettelun, luonnon ja aktiivielämän ystäville.

Tavoitteemme on tarjota Suomen monipuolisimmat tapahtumat, hiihtokoulu- ja ryhmätuotteet sekä vuokraamopalvelut vapaalaskuun. Haluamme olla myös helpoin ja turvallisin tunturi vapaalaskun aloittamiseen.

Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme, ohjaten kaikkea tekemistämme tunturissa. Tavoitteemme on olla maailman puhtain hiihtokeskus.

Sen lisäksi haluamme olla alan halutuin työnantaja. Tervetuloa tunturiin töihin, ystävä.

 

KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKKAMME LÖYDÄT RECRUITEEN SIVUILTA:

avoimet työpaikat

Arvomme

Image
tuolihissi-icon
Yhteistyö – Arvoistamme tärkein. Yhteistyön on pelattava niin yksiköissä, niiden välillä yrityksen sisällä kuin alueella yritysten kesken. Haluamme olla reiluja yhteistyökumppaneita niin kollegoille kuin ulkopuolisille toimijoille. Toimiva yhteistyö välittyy ystävillemme sujuvana lomailuna.
Image
tunturi-icon
Vastuullisuus – Vastuullisuustyössä olemme hiihtokeskusalan pioneeri Suomessa, ja Pyhästä tuli Pohjoismaiden ensimmäinen energian käytön osalta hiilineutraali hiihtokeskus vuonna 2011. Vastuullinen ja pitkäjänteinen toiminta on ollut Ahon omistajaperheen perusarvo, joka on ohjannut Pyhän kehitystä jo 1980-luvulta lähtien. Kannamme vastuumme niin henkilöstöä, ympäristöä kuin yhteiskuntaa kohtaan.
Image
laskettelija-icon
Innostus laskemiseen – Yrityksemme kaiken tekemisen keskiössä on laskeminen eri muodoissaan. Olemme siitä innostuneita ja se välittyy ulospäin kaikessa, mitä teemme.
Image
Lapset icon
Pyhä syntyy ystävistä – Pyhällä ei ole asiakkaita, vaan ystäviä, jotka otamme vastaan yksilöinä. Pyhän pienuus on myös sen etu, sillä voimme palvella ystäviämme persoonallisemmin.

Ketä meillä on töissä

Pyhä on verrattain pieni ja tiivis tunturi, ja niin on myös tunturin oma työporukka – tosin iso joukko työkavereita löytyy myös Rukalta. Osa meistä työskenteleekin sekä Pyhään että Rukaan liittyvissä työtehtävissä, ja liikkuu välillä tunturista toiseen. Tutustu tiimeihimme ja heidän työhönsä tarkemmin alla. Kenties juuri sinä sujahtaisit mukaan porukkaamme?

KATSO Avoimet työpaikat Rukalla

Pyhän omat yksiköt

Rinne- ja vuokraamotoiminta

Pyhän rinne- ja vuokraamotoiminta vastaa lipunmyynnistä tunturissa, rinneasiakaspalvelusta, henkilöstön ja asiakkaiden turvallisuudesta, lumetuksesta, rinteiden laadusta ja huollosta, vuokraamopalveluista ja tapahtumista. Paljon tehtäviä siis – ja iso joukko osaavaa porukkaa niitä suorittamassa. Kehitämme myös vapaalaskua sekä jalankulkijoille sopivia elämyksiä osana Pyhän monipuolista rinne-elämystä. 

Majoitustoiminta

Hotelli Pyhätunturin vastaanotto on yksi keskeisistä asiakaspalvelupisteistä ja toimii alueen yhtenä infopisteenä. Vastaanoton yhteydessä toimii myös minimarket-henkinen R-kioski. Tiskin takaa löytyy lämpimät hymyt ja tyypit, jotka palvelevat kattavasti majoitukseen liittyvissä tarpeissa sekä tietävät vastauksen lähes kaikkiin Pyhää koskeviin kysymyksiin. 

Rukan kanssa yhteiset yksiköt

Myyntipalvelu Ruka Booking ja Pyhä Booking

Pyhä Booking -myyntipalvelussa työskentelee joukko majoitusmyynnin, ryhmämyynnin ja matkanjärjestäjäkaupan asiantuntijoita – he palvelevat monessa kanavassa (online, sähköposti, puhelin ja outbound) niin yksittäiset asiakkaat kuin myös yritys-, treeni- ja koululaisryhmät ja auttavat löytämään jokaiseen tarpeeseen sopivat Ski-Inn-majoitukset, hissiliput sekä muut elämykset. 

Ski-Inn Hotels & Apartments

Ski-Inn Oy on Rukakeskus Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa yksityisten omistajien puolesta Ski-Inn-mallilla toteutettujen huoneistojen vuokrauksesta ja huollosta Pyhällä sekä Rukalla. Majoitustoiminta pyörii näin ollen omassa yhtiössä, mutta käytännössä yhtenä liiketoimintayksikkönä muiden joukossa. Tässä tiimissä on hallinnoidaan majoitusvuokrauksen kanavia, hoidetaan Ski-Inn omistajasuhteita sekä hoidetaan kiinteistöjen isännöinti sekä kiinteistöhuollon koordinointi.

Markkinointitiimi 

Oma markkinointitiimimme tekee töitä sen eteen, että asiakkaat löytäisivät meidät, ostaisivat palveluitamme ja palaisivat uudestaan tyytyväisinä asiakkaina. Heidän kädenjälkeään on verkkosivujemme ja sosiaalisten kanaviemme sisältö sekä sykähdyttävät mainokset eri medioissa. He vastaavat myös verkkokaupastamme ja varmistavat, että digitaalinen kaupankäynti sujuu. 

IT ja digitalisaatio

 Digitaaliset alustat koskettavat kaikkia työntekijöitämme sekä yhä suuremmassa määrin myös asiakkaitamme, joista kasvava osa ostaa hiihtokeskuksemme palvelut verkosta.  Oma IT- ja digitalisaatio-tiimimme on tuki ja turvamme, joka pitää yllä ja kehittää näitä järjestelmiä. He pitävät huolta, että yhteydet ovat kunnossa ja laitteet pelaavat.  

Talous- ja palkkahallinto

 Talous- ja palkkahallinnon tiimi tukee vahvasti kaikkia muita yksiköitämme ja pitää huolta rahaliikenteestä ja sen raportoinnista, laskentatoimesta ja palkanmaksusta. 

Henkilöstötiimi

 Henkilöstötiimimme tehtävä on edistää hyvää työntekijäkokemusta kaikissa yksiköissämme. He huolehtivat henkilöstöetujen toimivuudesta, auttavat päivittäisissä työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä ja tukevat henkilöstöä toiminnan kehittämisessä. 

Johtoryhmä

 Tuntureidemme Rukan ja Pyhän yhteinen johtoryhmä johtaa ja ohjaa yhtiöidemme päivittäistä toimintaa hallituksen hyväksymän strategian mukaisesti.  

Miksi valitsisit meidät?

Jos koskaan olet haaveillut muutosta Lappiin, Pyhä on laskemista rakastavalle täydellinen valinta. Tunturi tarjoaa monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia lumesta ja luonnosta nauttiville – kun hiihtokeskuksen naapurina on Suomen vanhin kansallispuisto Pyhä-Luosto sekä Suomen parhaat vapaalaskumahdollisuudet, on vapaa-aika luontevaa viettää ulkona tunturissa. Ja tunnettu Pyhä magic tulee kyllä tutuksi myös töissä, kun hommat tehdään suurimmaksi osaksi Kultakeron kupeessa tai huipulla. 

Palveluksessamme on hyvin monen alan osaajaa, mutta kaikkia työntekijöitä yhdistää yksi asia – heillä on ympärillään oma tiimi, joka kannustaa ja tukee. 

Kehitämme Pyhää määrätietoisesti, ja haluamme että myös tekijöiden osaaminen kehittyy. Keräämme säännöllisesti jokaiselta työntekijältä palautetta muun muassa työn sujuvuudesta ja pyrimme parantamaan työtapoja palautteen mukaan. Myös henkilökohtaiset kehityskeskustelut muutaman kerran kaudessa kuuluvat arkeemme.  


Henkilökuntaedut 

  • Henkilökuntaetuna tarjoamme kaikille työntekijöillemme hissilipun rinteille koko työsuhteen ajaksi sekä talvella että kesällä. Myös perheenjäsenet voivat ostaa kausikortin erittäin edulliseen henksuhintaan.  
  • Liikunta- ja kulttuurietuna tarjoamme laajasti käytössä olevan Epassi-mobiilisovelluksen. Sovelluksen kautta tarjottavan harrastusrahan voit käyttää oman valintasi mukaan (summa vaihtelee työsuhteen pituuden mukaan). 
  • Muissa hiihtokeskuksissa vieraillessasi voit hyödyntää Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen henkilökuntakorttia, joilla saa jäsenkeskuksista 50% alennuksen hissilipuista.  
  • Vuokraamoistamme tarjoamme henkilökunnallemme välineet päivävuokralle veloituksetta (ruuhkahuiput huomioiden, asiakaskysynnän mukaisesti) ja tuntuvat alennukset saat myös Pyhä Shopin valikoimasta sekä Ski-Inn-majoituksista Rukalla ja Pyhällä.  Myös Rukalla saat henkilökuntaalennuksen RukaStoren ja Ruka Brand Villagen valikoimasta.
  • Alueen yhteisellä Pyhä-Luosto crew-kortilla saat myös monista muista alueen yrityksistä henkilökunnan alennuksia.  
  • Henkilökunnallamme on myös oma virkistystoimikunta, joka järjestää erilaisia yhteisiä retkiä ja tapahtumia. Olet aina tervetullut myös Rukan vastaaviin henkilökunnan aktiviteetteihin.
  • Kaikki työntekijämme ovat luonnollisesti vakuutettuja työajallaan, mutta sen lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

 

Työnhakijoille

Käsittelemme työhakemuksessa antamiasi tietoja luottamuksellisesti. Työnhakijarekisterimme tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta. Tutustu käyttöehtoihimme.

Tavoitteena olla maailman puhtain hiihtokeskus

Pyhä on hiilineutraali hiihtokeskus (scope 1 ja 2) – ja paljon muuta. Lue lisää vastuullisuusohjelmastamme.

Ilmakuva Pyhän hiihtokeskuksesta
Image
Facebook icon
Pyhä Ski Resort
Image
Instagram icon
@pyhaskiresort
Image
email
Tilaa uutiskirje