Varaus- ja peruutusehdot, Pyhätunturi Oy

Asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu: verkkokauppa@pyha.fi.

KAUSIKORTTI

Kausikorttiehtoihin liittyvissä asioissa sovellamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.

Kausikorttiehtoihin liittyvissä asioissa sovellamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä. Huomaathan, että kausikortti on henkilökohtainen. Sitä ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Mikäli kausikorttia käyttää joku muu kuin omistaja, peritään aina 150€ tarkastusmaksu.

Pyhällä kausikortti on noudettava henkilökohtaisesti Pyhän Alavuokraamosta. Rukalla kausikortti on noudettava henkilökohtaisesti jostakin Rukakeskus Oy:n toimipisteestä (PisteVuokraamo, Vuosselinportin vuokraamo tai RukaStore).

YRITYSKORTTI

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.

Yrityskorttia ovat oikeutettuja käyttämään yrityksen/yhteisön edustajat ja henkilökunta sekä yhteisön lomamökin asukkaat. Yrityskortti toimitetaan joko postitse tai sen voi noutaa Pyhän Alavuokraamosta.

Tiedustelut yrityskortteihin liittyen myyntipalvelusta, +358 10 382 5223, myynti@pyha.fi.

HISSILIPUT

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluja koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä. Huomaathan, että kaikki hissiliput ja kausikortit ovat henkilökohtaisia, yrityskorttia lukuunottamatta.

VUOKRAVÄLINEET

1) Asiakas palauttaa vuokraamansa välineet siihen vuokraamoon mistä hän alunperin ne oli noutanutkin.

2) Välineiden vaihto tai peruutus: Jo vuokrattuja välineitä ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin force majeure ja sairaus-tapauksissa, eli verkossa tehtyä vuokraamista koskevat samat ehdot kuin normaaliakin välinevuokrausta (SHKY toimitusehdot rinnepalveluille).

HIIHTOKOULU

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokoulujen palveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Palvelun varaajan henkilötiedot lisätään Pyhätunturi Oy:n / Rukakeskus Oy:n markkinointirekisteriin, jonka kautta saat esimerkiksi saapumisohjeet kohteeseen ja muuta hyödyllistä tietoa koskien varaustasi. Tulet saamaan jatkossa sähköpostilla tai tekstiviestillä ajankohtaista asiaa liittyen mahdollisiin varauksiin, ovikoodeihin, markkinointiin ja viestintään.

Tietojasi käsitellään Pyhätunturi Oy:n ja Rukakeskus Oy:n rekisteriselosteen mukaisesti ja voit peruuttaa yllä mainitut suostumukset milloin tahansa. Tietoja ei luovuteta muuhun käyttöön. Lisätietoja >

Matkapakettiehdot

Pyhätunturi Oy:n tarjoamiin matkapaketteihin, joiden sopimus matkustajan kanssa syntyy 1.7.2018 tai sen jälkeen, sovelletaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen neuvottelemien yleisten matkapakettiehtojenlisäksi alla olevia lisä- ja erityisehtoja.

Pyhätunturi Oy:n matkaehdot on laadittu ottaen huomioon matkapaketteja ja yhdistettyjä matkajärjestelyjä koskevan direktiivin (EU 2015/2302) ja matkapalveluyhdistelmistä annetun lain (901/2017) pakottavat säännökset. Peruutus- ja muutoskulut määräytyvät valitun hotellin tai huoneiston (kuten Ski Inn Hotels & Apartments) varaus- ja myyntiehtojen mukaisesti.

Mikäli paketti sisältää jonkin muun ulkopuolisen toimittajan palvelun, noudatetaan kulloinkin kyseisen palvelun toimittajan omia muutos- ja peruutusehtoja. Vain pieni osa kaikista Pyhätunturi Oy:n tarjoamista palveluista on edellä mainittujen ehtojen mukaisia matkapaketteja. Sopimuksenteon yhteydessä asiakkaalle annettaan tieto, mikäli kyseessä on matkapaketti.

Matkanjärjestäjä on näitä palveluita varten asettanut vakuuden ja rekisteröitynyt Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastolle vakuusrekisteriin.

Vastuullinen matkanjärjestäjä:
Pyhätunturi Oy
Yritystunnus: 0726785-9
Rukatunturintie 9, 93830 RUKATUNTURI
p. +358 10 382 5223, email: myynti@pyha.fi

Kilpailu- ja kuluttajavirasto
Siltasaarenkatu 12 A, PL5 00531 HELSINKI
p. 029 505 3000 (vaihde)
www.kkv.fi

Paytrail-maksutapahtuma

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu 

Valitettavasti toistaiseksi Epassilla, Kulttuuri- ja virikeseteleillä sekä Finnair Plus -pisteillä voit maksaa vain paikan päällä.

Verkkokaupan maksutavat

Pyhätunturi Oy:n verkkokaupassa hyväksymme

  • Credit tai Debit-korttimaksut (Visa, Mastercard, ApplePay, GooglePay)
  • Verkkopankkimaksut (Paytrail-palvelun kautta)
  • MobilePay-maksut (Huom! toistaiseksi teknisistä syistä pois käytöstä)

Verkkokaupan maksutapoja hallinnoi Rentle Payments ja maksutavat monipuolistuvat ja kehittyvät jatkuvasti. 

Hissilippujen ja välinevuokran maksaminen liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai -sovelluksilla

Meillä voit maksaa hissiliput ja välinevuokraukset alla mainituilla liikunta- / kulttuuriseteleillä. Huomioithan, että kaikki setelit ovat henkilökohtaisia ja kaikissa käyttämissäsi seteleissä tulee olla nimi selkeällä käsialalla kirjoitettuna. Liikunta- / kulttuuriseteleillä ei voi maksaa hissilippuja näköalahissiin tai kesäkelkkamäkeen kesällä (verottajan päätös). Henkilöllisyyden todentamiseksi seteleillä / -kortilla voi maksaa ostoksia vain kassalla (hissilipuissa kassahinta) eli ne eivät käy maksuvälineenä verkkokaupassa.

Hyväksymämme maksutavat:

  •         Smartum (liikuntasetelit ja Smartum Mobiilimaksu)
  •         Edenred Ticket Mind&Body
  •         Virikeseteli
  •         Epassi (entinen Sporttipassi)
  •         Tyky-Kuntoseteli
  •         Tyky-Online