Perheseikkailualue

Perherinteen tontit

Tontit Perherinteiden sekä Pyhä-Luoston Kansallispuiston välissä sijaitsevalla alueella ovat tulossa myyntiin.

PYHÄN UPEIMMAT TONTIT OVAT TULOSSA MYYNTIIN!

Alueen ski-in, ski-out tontit sijoittuvat Perherinteen rinnealueen ja Pyhä-Luoston kansallispuiston rajan väliselle alueelle. Tonteilta on hyvät näkymät puuston yli etelään.

Tonttien asemakaavan muutos on kesken.

Tavoitteena on kaavoittaa kortteliin 375 neljä 250 kerros-m2 loma-asuntorakentamiseen soveltuvaa tonttia. Kortteliin 374 kaavoitetaan yhteensä 1000 kerros-m2 myös loma-asuntorakentamiseen soveltuvia rakennuspaikkoja, joiden lukumäärä ja sijainti korttelissa määritellään myöhemmin. Kortteliin 373 kaavoitetaan kaksi kpl 800 kerros-m2 kaupalliseen majoitukseen soveltuvaa rakennuspaikkaa. Tonttien lukumäärät, koot, sijainnit ja hinnat tarkentuvat kaavamuutoksen edetessä.

Alue sijoittuu Pyhän ydinalueelle ja siksi tonttien kauppakirjoissa tullaan asettamaan joitain rakennustapavaatimuksia alueen yleisilmeen säilyttämiseksi. Rakentaminen tulee myös aloittaa kolmen vuoden sisällä kauppojen tekemisestä.

Asemakaavan muutoksen mukainen kaavatien jatko rakennetaan Pyhätunturi Oy:n toimesta kaavan valmistuttua. Kaavatiestä tulee yksityistie, jonka ylläpitoa varten muodostetaan hoitokunta kiinteistöjen omistajien kesken. Vesi-, viemäri- ja sähköliittymät rakentavat Pyhä-Luosto Vesi Oy ja Koillis-Lapin Sähkö Oy voimassa olevien hinnastojen mukaan. Alueen mahdollisista kaukolämpöliittymistä vastaa Kemijärven Lämpö ja Vesi Oy. Rakennusluvista ja -valvonnasta vastaa Pelkosenniemen kunnan rakennusvalvonta.

AVAA ASEMAKAAVAEHDOTUS PDF-MUODOSSA

 

Kiinnostuitko? Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme yhteydessä kun tonttien asemakaavoitus etenee. Kiitos!

SIIRRY LOMAKKEELLE

 

Perherinteen tontit

Perherinteen tontit