Parkside_pyha_experiencepyha

Majoitus

Majoitus Pyhällä

Pyhätunturista löydät laadukasta ja monipuolista majoitusta vuoden jokaisena päivänä. Tutustu Pyhän majoitusvaihtoehtoihin ja varaa sopiva majoitus.

Hotellit

Pyhällä Ski-Inn hotellit tarjoavat majoitusta rinteiden välittömästä läheisyydestä, mutta myös omaa rauhaa ja yksityisyyttä arvostaville on tarjolla hotellikohteita Pyhäjärven rannassa.

Kultakero I
Huoneistohotellit

VAIVATONTA LOMAILUA TUNTURIN PARHAILLA PAIKOILLA

Huoneistot on suunniteltu aktiivisille liikkujille. Sijainti ainutlaatuisella paikalla Hotelli Pyhätunturin ja rinteiden vieressä, tai Lomakeskus Pyhän Astelissa latujen liepeillä takaavat vaivattoman liikkumisen suoraan ovelta luontoon. Parkside Pyhä-paritalohuoneistot sijaitsevat Perherinteen läheisyydessä Pyhä-Luosto kansallispuiston kupeessa.

huoneistot pyha
Revontuliteemainen majoitus

IHAILE REVONTULIA JA ARKTISTA TAIVASTA PYHÄLLÄ

Seitsemän osittain lasikattoista Pyhä Igloos-huoneistoa sijaitsee kätevästi Pyhän keskustassa, lähellä kaikkia palveluita. Kauempana Pyhän keskuksesta Lomakylän Pyhän Astelin revontulikodat ja Aurora Sviitti-huoneistot tarjoavat esteettömät näkymät arktisen taivaan ihailuun. Lucky Ranchin lumi-iglut rakennetaan vuosittain jäästä ja lumesta ja niissä yöpyminen on todella eksoottinen kokemus. Soutajalla sijaitseva tilava revontulikota Soutajan Taika tarjoaa laadukkaat yöpymisolosuhteet, saunan ja poreammeen. Soutajan Taika soveltuu hyvin vaikka hääyön viettopaikaksi.

majoitus_pyha_revontulikodat_asteli
Mökit

OMAA RAUHAA TAKKATULEN LOIMUSSA

Takkatulta ja yksilöllistä majoituskohdetta etsivälle mökki kansallispuiston tai Pyhäjärven tuntumassa takaa oman rauhan puuterintäytteisen hiihtopäivän jälkeen.

Pyhän mökit
Matkailuvaunualueet

Pyhän matkailuvaunualue sijaitsee aivan hiihtokeskuksen ytimessä PyhäExpress-hissin ala-aseman tuntumassa. Camping Pyhän Asteli matkailuvaunualueelta avautuu mahtava maisema suoraan Pyhätunturiin ja Pyhäjärvelle ja alue sijaitsee hiihtolatujen välittömässä läheisyydessä. 

Pyha matkailuvaunualue

Tutustu Pyhä-Luoston majoituksiin ja aktiviteetteihin youtubessa videokierroksella.