Kolmen ruokalajin teemamenut pääsiäisviikonlopun kunniaksi Aihkissa 18.–20.4.2025
Aihkin tiimi loihtii jokaiselle illalle oman tunnelmallisen menun, joka yhdistää korkealaatuisia raaka-aineita sesongin parhaisiin makuihin. Menut kunnioittavat pääsiäisen perinteitä suomalaisittain – menun mauissa mukana ovat muun muassa mustikat, suklaaa, mämmi, lakritsi, pasha, kala ja erilaiset kevätyrtit.
Saavu siis maistelemaan pääsiäisen makuja kevätlautasella – ilta-auringon kynttilänvalossa, järven rannalla ja tuntureiden lomassa.
Teemaillallisten tiedot:
Kattaukset: kello 18.00 ja 20.00
Päivät: Pe 18.4., La 19.4. ja Su 20.4.
Hinta: 71€ / hlö (3 ruokalajia, saatavilla myös sovitettu viinimenu 43€/hlö)
Pöytävaraukset: aihki@experiencepyha.fi | +358 41 318 8876 | experiencepyha.fi/ravintola-aihki
Paikkoja rajoitetusti – suosittelemme varaamaan pöydän ajoissa. Ilmoitathan myös mahdolliset erityisruokavaliot varauksesi yhteydessä. Tarjoamme mielellämme illallisvieraille myös kyydit Pyhän alueella 10€ / hlö / suunta.
Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan pääsiäistä kanssamme Ravintola Aihkiin!