Free´kend-bileet CAMPISSÄ: Modem

The Original Free'kendin päätösbileet: Modem

Ennen Modemin keikkaa on The Original Free´kend -vapaalaskutapahtuman avokätinen palkintojenjako klo 21 lähtien. Keikan jälkeen tanssitaan Free´kend-discossa kuin huomista ei olisi. Iltaan ovat tervetulleita myös kaikki hyvän musiikin ystävät, jotka eivät ole Free´kendin osallistuneet.

Lipunmyynti alkaa pian Livetossa. Lippu sisältyy Free´kendin osallistumispassiin.

Lippu 10 € + narikka 3 €.
Ovelta lippu 15 € + narikka 3 €, jos lippuja jää.

Showtime klo 22.00 (K-18)
Aika
23.3.2024 - 23.3.2024
Paikka
Pyhä Ski Resort, Hotelli Pyhätunturi
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Keikat, konsertit, artistit Taide & Kulttuuri
Modem

MODEM on hekumallisen dystooppista suomenkielistä synapoppia luova yhtye, jonka muodostavat Tytti Roto ja Ville Valavuo. Kaksikon omavarainen äänitys-ja julkaisuprojekti sai alkunsa, kun italokauhuelokuviin ja Minimal wave -levymerkin katalogiin uppoutuminen yhdistyi rumpukoneiden ja analogisyntikoiden innoittamaan musiikilliseen kokeiluun. Ensimmäinen virallinen MODEM-julkaisu Elokuvia / Autofiktio 12″ -single ilmestyi keväällä 2022 Ilona Lehtosen ohjaaman sinemaattisen musiikkivideon saattelemana. Yhtye julkaisi tuoreimman Luxuria-singlensä joulukuussa 2022, ja työstää parhaillaan uutta materiaalia debyyttialbumia varten. 
 

Mahdolliset Pyhätunturi Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.