Kokeile jääkiipeilyä (2,5h) ma-la klo 11:30 ja 16:00

Pyhän Tajukangas on kenties maailman helpoin paikka hyvään ja turvalliseen jääkiipeilyyn!
Aika
9.12.2023 - 6.4.2024
Paikka
Tapaamispaikka: CAMP Kitchen & Bar Pyhä
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Opastetut retket ja aktiviteetit Jääkiipeily
Try Ice Climbing in Pyhä

Humauta hakut seinään ja kiipeä jääseinämä ylös! Pyhän Tajukankaan jääpyhättöön on vain 10 minuutin patikointi Hotelli Pyhätunturista.

Bliss Adventuren ohjaaja noutaa asiakkaat Pyhän CAMP Kitchen & Bar'ista sovittuna ajankohtana ja johdattaa heidät luonnonkauniille Tajukankaalle.

Ohjaaja varmistaa kiipeilijää köydellä, neuvoo ja kannustaa. Muut osallistujat nauttivat tällä välin nuotiotulen lämmöstä ja kuumasta juomasta sekä seuraavat kiipeilijän edistymistä seinämällä.

Jääkiipeilystä nauttiminen ei edellytä aiempaa kokemusta, ja sopii kaikille reippaasta ulkoilusta nauttiville.

Alle 12-vuotiaille lapsille parhaiten sopii lasten jääkiipeilyseikkailu. Huomioithan, että lapset voivat kiipeillä vanhempien kanssa samaan aikaan. Mikä olisikaan ikimuistoisempi kokemus koko perheelle!

Experience Beyond the Ordinary™

Bliss Adventure on Pyhä-Luoston alueella toimiva seikkailupalveluyritys. Olemme erikoistuneet jääkiipeilyyn, talviselviytymistaitoihin sekä fatbike-retkiin ja -vuokraukseen. Toimintamme perustuu korkeatasoiseen ulkoiluosaamiseen, turvallisuuteen ja tinkimättömään asiakaspalveluun. Bliss Adventuren mukana pääset jääkiipeilemään myös Korouoman jylhiin maisemiin, Posiolle. Nyt tunturin kaikki aktiviteetit ja välinevuokraus uudesta Bliss Adventure & Rental myymälästä Pyhän liikekeskuksessa (Kultakeronkatu 4) tai verkkokaupasta www.blissadventure.fi