Premium jääkiipeily (4h) ma-la klo 11:30

Bliss Adventure tarjoaa innokkaille räätälöidyn jääkiipeilyelämyksen Pyhän Tajukankaalla.
Aika
9.12.2023 - 6.4.2024
Paikka
Tapaamispaikka: CAMP Kitchen & Bar Pyhä
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Opastetut retket ja aktiviteetit Jääkiipeily
Premium Ice Climbing in Pyhä

Premium jääkiipeilyretki Pyhän Tajukankaalle tarkoittaa paljon hyvää kiipeilyä, paljon uusia taitoja, olipa kiipeilijä aloittelija tai jo perusteet hallitseva hakunheiluttaja.

Premium sessio muokataan nimensä mukaisesti asiakkaan toivomusten ja tason mukaan. Aiempi kiipeilykokemus ei ole välttämätön. Sopii normaalikuntoiselle henkilölle, joka haluaa kiivetä enemmän kuin jääkiipeilykokeilun puitteissa, tai haluaa perehtyä kiipeilytekniikkaan monipuolisemmin.

Experience Beyond the Ordinary™

Bliss Adventure on Pyhä-Luoston alueella toimiva seikkailupalveluyritys. Olemme erikoistuneet jääkiipeilyyn, talviselviytymistaitoihin sekä fatbike-retkiin ja -vuokraukseen. Toimintamme perustuu korkeatasoiseen ulkoiluosaamiseen, turvallisuuteen ja tinkimättömään asiakaspalveluun. Bliss Adventuren mukana pääset jääkiipeilemään myös Korouoman jylhiin maisemiin, Posiolle. Nyt tunturin kaikki aktiviteetit ja välinevuokraus uudesta Bliss Adventure & Rental myymälästä Pyhän liikekeskuksessa (Kultakeronkatu 4) tai verkkokaupasta www.blissadventure.fi