PYHÄ AISTI

Anna aistiesi aueta Pyhätunturissa 26.–28.4.2024. PYHÄ AISTI -festivaali kutsuu maagiseen maailmaan, jossa kiehtovin musiikkikattaus ja loppukevään parhaimmat laskusessarit kietoutuvat yhteen viikonlopun mittaiseksi kevätfestivaaliksi. Iltaisin klubi-dj:t tanssittavat yleisön taivaisiin ja livebändit kutkuttelevat aisteja. Omat aistinsa avaavat:

PERJANTAI 26.4.2024:
Yeboyah
MELO
Grande Mahogany
Viimeinen Räjähdys
Heikka Rissanen
Toimi Tytti
SomBadi

LAUANTAI 27.4.2024:
Karri Koira
Lala Salama
New Ro
Jori Hulkkonen & Jimi Tenor live
DJ hapan korppu
Mary Young
Lil’ Tony
Joni DJ
Marju
Laskuryhmä Forre

Edessämme on jotain suurenmoista ja merkillistä.

Ravintolailtojen keikkaliput myydään Eventualissa ja Tiketissä:
Kahden päivän lippu (pe ja la) 69 € + toimitusmaksu. K18.
Yhden päivän lippu (pe tai la) 45 € + toimitusmaksu. K18.

Tarkka päiväkohtainen ohjelmisto julkaistaan huhtikuussa.

Kurkkaa lisätiedot kuvan alta.
Aika
26.4.2024 - 28.4.2024 10:00 - 23:00
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Keikat, konsertit, artistit Taide & Kulttuuri Rinteet
Pyhä Aisti

PYHÄ AISTI -FESTIVAALI 26.–28.4.2024

Siirry Eventualin lippukauppaan tästä.

Siirry Tiketin lippukauppaan tästä.

Maksullisiin festivaalilippuihin (K18) sisältyy musiikkikeikat perjantai- ja lauantai-iltana CAMP Kitchen & Barissa ja Carlsberg Housessa (Calle-Talo). Yhden ja kahden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin paikan päällä Pyhällä. Päivisin rinnealueen Aisti Areenalla (rinne 11) tapahtuva ohjelma on maksutonta ja ikärajatonta. DJ:t soittavat rinnealueella Aisti Areenalla lauantaina ja sunnuntaina. Hissilipun ostamalla pääsee itsekin osallistumaan laskusessareihin. Paikalle pääsee helposti myös kävellen nauttimaan tunnelmasta, ja perille löytää seuraamalla Hotelli Pyhätunturin pihasta lähtevää opastusta.

Aisti Areenalle rakennetaan tapahtumaa varten leikkikenttä, jossa on hauskaa laskettavaa kaikentasoisille suksilaskijoille ja lumilautailijoille. Lauantaina klo 13 alkaen Areenalla järjestetään kaikille avoimet laskusessarit ja laskuryhmä Forren isojen temppujen näytöstyyliset sessarit. Sunnuntaina klo 13 alkaen Areenalla on luvassa kaikille laskuvälineille avoimet kuvaussessarit ja snowskate-sessarit by Ambition. Paikalla on myös testattavissa Factionin monoski, joka annetaan päivän mieleenpainuvimmalle monoski-laskijalle.

Karhu Bar palvelee janoisia Aisti Areenalla. Karhu Barissa toimii myös tatuoija, joka tekee täysi-ikäisille alkoholittoman oluen ostajille maksutta Pyhän oman tatuoinnin. 

Majoitus kannattaa varata mahdollisimman läheltä Hotelli Pyhätunturia. Kun majoittuu festivaalin ytimessä, ei tarvitse öisin odotella taksia tai kävellä pakkasessa mökille. Tutustu Ski-Inn-majoitusvaihtoehtoihin tästä.

Ota seurantaan Pyhä Aistin Instagram-tili.
Mahdollisissa kysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen tapahtumat@pyha.fi.

 


Pyhä Aisti on vuosina 2012 ja 2013 Helsingissä järjestetyn myyttisen Kuudes Aisti -festivaalin rakas pikkusisar. Keväällä 2024 tapahtuu historian kolmas Pyhä Aisti. 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.