The Original Free'kend

The Original Free´kend kuuluu kaikille, joita merkittyjen rinteiden ulkopuoliset maastot kutsuvat. Tapahtuman ydin muodostuu kolmesta kilpailusta: Huttu-Ukko Challengesta, Poker Randosta ja Aittakurun vapaalaskukisasta. Kisakokonaisuuden avointen sarjojen voittajat palkitaan Kukkulan Kuninkaallisina.

Pitkän viikonlopun aikana myös sessaillaan hyvässä seurassa hiihtokeskuksen hisseiltä saavutettavilla vapaalaskualueilla ja opitaan uutta Suomen taitavimmilta vapaalaskijoilta, Free´kend-lähettiläiltä. Viikonloppu sisältää livemusiikkiakin: lauantaina junioreiden palkintojenjaossa klo 16.30 esiintyy Ty Roxy ja lauantai-illan aikuisten palkintojenjaon jälkeen esiintyy Modem.

Kauden kuumimmat välineuutuudet löytyvät tapahtuman ajan Free´kendin test centeristä, mukana menossa ovat tapahtuman pääsponsorit Salomon ja Burton. Test centeristä löytyvät myös mm. Black Crows, PUSU, Faction ja Atomic.

Sopivaa ohjelmaa löytyy sekä ensikertalaisille että kokeneille vapaalaskijoille. Laskuvälineenä voi olla lumilauta, alppisukset tai telemark-sukset. 7–15-vuotiaat juniorit kisaavat samoissa kisoissa aikuisten kanssa, mutta heille on omat vapaalaskusessarinsa. Ensi keväänä kisasarjoissa ovat ensimmäistä kertaa myös vähän vanhempien laskijoiden masters-sarja ja unisex-sarja. Torstain ja perjantain sessariryhmiin on rajoitetusti paikkoja.

Kurkkaa lisätiedot kuvan alta.
Aika
21.3.2024 - 24.3.2024 12:00 - 13:00
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Vapaalasku Urheilu
The Original Free'kend logoilla

HINNAT

TAPAHTUMAPASSIT (Hinta sisältää sessarit/vapaalaskuohjauksen, osallistumisen kisoihin ja täysi-ikäisille lauantai-illan keikkalipun. Tapahtumapassin ostaneet saavat lisäksi Moricon balaclava-pipon):

FREE'KEND-PASSI 140 €

JUNIORIPASSI 70 €

KOLMEN KISAN KISAPASSIT (hinta sisältää kolmen kisan osallistumisen ja täysi-ikäisille lauantai-illan keikkalipun):

AIKUISEN KISAPASSI 60 € 

JUNIORIN KISAPASSI 35 €

YKSITTÄINEN KISAOSALLISTUMINEN (Hinta sisältää osallistumisen valitsemaasi kisaan. Ilmoittautua voi kilpailua edeltävään iltaan klo 23:59 saakka):

HUTTU-UKKO CHALLENGE 20 € 

POKER RANDO 20 € 

AITTAKURU FREERIDE 25 €

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi siirtää lääkärintodistuksella talvelle 2025.

Osallistujille huomioksi

Osallistujalla tulee olla vapaalaskusessareilla lumivyörypelastusvälineet (piippari, lapio ja sondi), reppu ja kypärä. Aittakurun kisassa osallistujilla tulee olla piippari matkassa. Suosituksena kisassa on selkäpanssari. Pyhä auttaa välineiden vuokraamisessa tarvittaessa. Tarkistathan, että sinulla on off-piste-laskemisen kattava vakuutus. Päivien ajaksi tarvitsee myös hissilipun. Free´kendissä tärkeintä on yhdessä laskeminen, ja ylöspäin mentäessä käytetään hissejä apuna.

Telemark-laskijat voivat ilmoittautua sessareiden alppiryhmiin. Kilpailuissa järjestetään oma sarjansa telemark-laskijoille, mikäli osallistujia tulee tarpeeksi. Nuoret laskijat (13–15v.) voivat halutessaan valita avoimen sarjan.

Kimppakyytejä ja -majoituksia voi tiedustella Facebookin tapahtumasivulla.

Mahdollisissa kysymyksissä ole yhteydessä osoitteeseen tapahtumat(a)pyha.fi

Yhteistyössä: Burton, Salomon, Morico

Karhu Koff

 

 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Mahdolliset Pyhätunturi Oy:sta riippumattomat sähkökatkot ja siitä seuraavat ohjelmamuutokset tai peruuntumiset eivät oikeuta rahanpalautuksiin.