Uusi taidefestivaali PyhäSana

PyhäSana on sanataiteen, musiikin ja pohjoisen ruskan täydellinen liitto. Tunturin syleilyssä sijaitsevat Aittakurun ja Tajukankaan uniikit ulkoilmalavat toimivat luonnonkauniina puitteina festivaalin esityksille 15.–16.9.2023. Viikonloppu kutsuu nauttimaan tunnelmasta myös Pyhä-Luoston kansallispuiston poluille ja alueen ravintoloihin.

PyhäSanan poikkitaiteellisessa ohjelmistossa korostuvat pohjoisen sanataiteilijat. Luvassa on esityksiä laulaja-lauluntekijöiltä, kirjailijoilta, spoken word -taiteilijoilta, runoilijoilta ja puhumisen ammattilaisilta.
Ensimmäiset julkaistut esiintyjät:

SOLJU - JUHANI KARILA - ROSA COSTE - MEERI KOUTANIEMI - SAMI YAFFA - RAULI VIRTANEN - NYKYPOST - MARKKU OLLIKAINEN

Pieni määrä early bird -lippuja ilmestyy myyntiin 6.3.2023 klo 12.00 hintaan 39 € + lippukaupan kulut. Lisää esiintyjiä julkaistaan kevään aikana.

Taidefestivaali hakee esiintyjiä myös avoimen haun kautta. Hakuohjeet ovat sivun alalaidassa. Lisäksi rovaniemeläinen Sanaseura järjestää festivaaliviikonloppuna open mic -illat, joiden aikana kenellä tahansa on mahdollisuus nousta Calle-Talon lavalle.
Aika
15.9.2023 - 16.9.2023
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Keikat, konsertit, artistit Taide & Kulttuuri
PyhäSana

PyhäSanan liput nyt myynnissä

Pieni määrä early bird -lippuja on nyt myynnissä hintaan 39 € + lippukaupan kulut. Lipulla pääsee festivaaliesityksiin ulkoilmalavoille Aittakuruun ja Tajukankaalle sekä sisätiloihin CAMP Kitchen & Bariin. Early bird -lippu on K-18. Aittakurun esitykset tulevat olemaan ikärajattomia. Lipunmyynti yksittäisiin esityksiin aloitetaan kevättalven aikana. Myös PyhäSanan ohjatut kirjoitustyöpajat julkaistaan hieman myöhemmin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä: