Uusi taidefestivaali PyhäSana

PyhäSana on sanataiteen, musiikin ja pohjoisen ruskan täydellinen liitto. Tunturin syleilyssä sijaitsevat Aittakurun ja Tajukankaan uniikit ulkoilmalavat toimivat luonnonkauniina puitteina festivaalin esityksille 15.–16.9.2023. Viikonloppu kutsuu nauttimaan tunnelmasta myös Pyhä-Luoston kansallispuiston poluille ja alueen ravintoloihin.

PyhäSanan poikkitaiteellisessa ohjelmistossa korostuvat pohjoisen sanataiteilijat. Luvassa on esityksiä laulaja-lauluntekijöiltä, kirjailijoilta, rap-artisteilta, spoken word -taiteilijoilta, runoilijoilta ja puhumisen ammattilaisilta. Lisäksi rovaniemeläinen Sanaseura järjestää festivaaliviikonloppuna open mic -illat, joiden aikana kenellä tahansa on mahdollisuus nousta Calle-Talon lavalle. Sanaseura järjestää myös kirjoituspajat, joihin pääsee ilmoittautumaan alempana.

Päiväkohtaiset aikataulut ja esittelyt taiteilijoiden esityksistä (ks. OHJELMA) sijaitsevat alempana tällä sivulla.

Perjantai 15.9. 
PALEFACE - ROSA COSTE - JUHANI KARILA - JANNE MASALIN - TAMS - MIKKO RÄTY - MIIUMARIIA - HANNU PALONIEMI - LOUHISTIINA - JYRI OLLILA

Lauantai 16.9.
SOLJU - MARKKU OLLIKAINEN - MEERI KOUTANIEMI - SAMI YAFFA - RAULI VIRTANEN - NYKYPOST - MAHLS - JONNE PILTONEN & ANTE JALVELA - LASSE RANTANEN - LEENA VALMU
Aika
15.9.2023 - 16.9.2023
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Keikat, konsertit, artistit Taide & Kulttuuri
pyha_sana

PyhäSanan liput nyt myynnissä

Lipputyypit:
2 päivän lippu pe–la 49 € + toimitusmaksu (K18)
1 päivän lippu (pe tai la) 27 € + toimitusmaksu (K18)
Lippu yksittäiseen Tajukankaan (K18) tai Aittakurun esitykseen 20 € + toimitusmaksu

1 ja 2 päivän liput oikeuttavat sisäänpääsyyn ulkoilmalavoille Aittakuruun ja Tajukankaalle sekä sisätiloihin CAMP Kitchen & Bariin. Calle-Talon, Naavan ja Isokurun kodan esitykset ovat avoimia ja maksuttomia.

Kahden ja yhden päivän liput ovat K18. Aittakurun esitykset ovat ikärajattomia.

Kahden ja yhden päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin Hotelli Pyhätunturin tapahtumainfossa. Tapahtumainfo on auki to 14.9. klo 1420, pe 15.9. klo 1022 ja la 16.9. klo 1022. Keikkakohtaiset liput luetaan aina keikkapaikan ovella. Kaikki liput myydään Liveton verkkokaupassa aina esityksen alkuun asti tai niin kauan kuin lippuja on jäljellä. 

Sanaseuran järjestämät ohjatut kirjoitustyöpajat

PyhäSanan kirjoituspajoissa osallistujat pääsevät hiomaan sanataiteellista ilmaisuaan ohjauksessa. Työpajoissa annetaan vinkkejä erilaisiin kirjoitusmetodeihin kuin myös hiotaan omia esiintymistaitoja ja visuaalista silmää sekä annetaan kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä palautetta.

  • Perjantai klo 1214 Lavarunouden juurilla. 15 €. Hotelli Pyhätunturin takkahuone. Ilmoittaudu tästä.
  • Lauantai klo 1214 Miltä runo näyttää? -kirjoituspaja. 15 €. Kokouskeskuksen Pikkukuru-tila (Hotelli Pyhätunturia vastapäätä). Ilmoittaudu tästä.

Seuraa PyhäSanaa somessa

Instagram

Facebook-tapahtuma

#pyhäsanafestivaali

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä: