Vapaalaskufestivaalien leffailta Tajukankaalla

Tajukankaan ulkoilmateatterin kylmässä illassa on lämmin tunnelma, kun Vapaalaskufestivaalit hellii takamaastojen ystäviä laskuelokuvilla. Paikan päälle saapuu leffojen tekijöitä esittelemään omat projektinsa. Ohjelmassa:

Bear's Trail
Arctic Lines
PohjatOn rakkaus
Giđđa
Sofiarenna Couloir
Hujis & Leevi Freeride TV 1–2

Ilta on K18. Karhu Bar palvelee janoisia leffanäytöksen ajan. Tapahtuma on maksuton, mutta toivomme ennakkoilmoittautumisia. 

Lisätiedot sivun alalaidasta.
Aika
9.12.2023 - 9.12.2023 20:30 - 22:00
Paikka
Pyhä Ski Resort, Tajukangas
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Taide & Kulttuuri Vapaalasku Maksuton
Pyhä Vapaalaskufestivaalit

VAPAALASKUFESTIVAALIEN ELOKUVAJUHLAT TAJUKANKAAN ULKOILMATEATTERISSA

Pakkaa mukaan istuinalusta, pue päälle lämpimät vaatteet ja kutsu kaveritkin mukaan leffailtaan.

Elokuvateatteri on anniskelualuetta ja illan ajan saa nauttia ainoastaan Karhu Barista ostettuja juomia. Baaria pyörittää Pohjoisrinteiltä tutun Hanki Baarin ihana jengi. 

Tajukankaan ulkoilmateatterin löydät, kun seuraat Tajukangas-kylttejä Carlsberg Housen kulmalta Polar-rinteen (4), Polar Madnessin (15) ja Sinisen rinteen (5) poikki. Rinteiden jälkeen jatka huoltotietä pitkin vielä noin 300 metriä ja olet perillä ystävien seurassa. Kurkkaa reitti Pyhän rinnekartasta.

Alueella on kaksi ulkovessaa. Ne löytyvät kodan jälkeen, kun kulkee huoltotietä pitkin kauemmas hiihtokeskuksesta. Kylmän yllättäessä voi hakeutua tulen äären laavulle tai kotaan lämmittelemään.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

 

Yhteistyössä:

Vapaalaskufestivaalit logoKarhu logo hankibaari logo