Vapaalaskufestivaalien leffailtapäivä Naavassa

Vapaalaskufestivaalit saapuu Luonto- ja kulttuurikeskus Naavan auditorioon ja hemmottelee takamaastojen ystäviä laskuelokuvilla perjantaina 8.12. klo 16 alkaen. Ota koko perhe mukaan ja istahda rinnepäivän jälkeen lämpimiin sisätiloihin nauttimaan upeista laskuelämyksistä. Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton. Paikalla leffojen tekijöitä esittelemässä projektejaan. Tutustu leffoihin sivun alalaidassa.

Ohjelmassa:
JUST A RIDE
ESTE

Ennen leffojen alkua Luontokeskus pitää lyhyen puheenvuoron vapaalaskemisesta kansallispuistossa.

Kahvila-ravintola Loimu palvelee klo 10–17. Keittiö/lounasbuffet avoinna klo 11–15. Luontokeskuksen auditorio sijaitsee näyttelytilan toisessa päässä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Aika
8.12.2023 - 8.12.2023 16:00 - 17:30
Paikka
Luontokeskus Naava
Osoite

Luontotie 1
98530 Pyhätunturi
Suomi

Vapaalasku Maksuton Taide & Kulttuuri
Pyhä Vapaalaskufestivaalit

Just A Ride

Just A Ride -dokumenttielokuva kertoo eheytymisestä ja vapaudesta; siitä, kuinka nousta loukkaantumisen pohjalta takaisin ylös ja kuinka lautaillessa alas vuoren rinnettä yhtyy elämään niin vahvasti, että ainoa mitä jää jäljelle on kaikesta vapaa, puhdas lasku. 

Päähenkilömme Matti Kinnunen, 35, lähtee ison loukkaantumisen jälkeen etsimään tietä parantumiseen ja tavoittelemaan takaisin ammattilaiseksi ja lumilautailun huipulle.

Lopulta haaveet huipulle kariutuvat, mutta matka vie kuitenkin takaisin lumilautailun alkulähteille ja siihen, miksi sitä alunperin tehtiinkiin; hauskuuden, ilon ja vapauden vuoksi.

Tätä elokuvaa kuvattiin ja työstettiin kymmenen vuoden ajan enimmäkseen omalla budjetilla ja omalla ajalla; rakkaudesta lajiin.

Just a ride

Kuvat: Iisakki Kennilä

ESTE

Mika Fält, Suomen tasamaan kasvatti, haluaa kivuta ja laskea 6000 metriä korkean tulivuoren Chilessä. Lisähaastetta matkaan tekee Mikan CP-vamma, joka vaikeuttaa hänen liikkumista huomattavasti. Seikkailun aikana muodostuu henkilökuva Mikasta, jonka periksiantamattomasta asenteesta puskea omia rajojaan voi ottaa oppia kaikki.

este

Kuva: Joonas Mattila

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Vapaalaskufestivaalit logo