Kid snowboarding in Pyha

Julkaistu 9.11.2023

Perinne jatkuu  Pyhä ja Ruka tarjoavat kausikortit paikallisille 10-vuotiaille lapsille

Pyhä ja Ruka tarjoavat myös tänä talvena maksuttomat kausikortit vuonna 2013 syntyneille paikallisille lapsille osana vastuullisuusohjelmaa. Eleen tarkoituksena on tukea lasten kasvua ja iloa talviurheilun sekä lumen parissa.

Vuodesta 2019 lähtien Pyhä ja Ruka ovat vastuullisuusohjelmansa mukaisesti tarjonneet maksuttomat Ruka-Pyhä kausikortit joka talvi 10-vuotiaille paikallisille lapsille, joiden kotikuntana on Sodankylä, Kemijärvi tai Savukoski. Rukalla kausikortit ovat maksuttomia vuonna 2013 syntyneille Kuusamolaisille lapsille

Tavoitteena on varmistaa, että myös tulevilla sukupolvilla on mahdollisuus nauttia laskettelusta ja lumisista hetkistä. Kausikortti mahdollistaa laskettelun Rukan ja Pyhän rinteillä koko hiihtokauden ajan ilman lisäkustannuksia.

Kausikortin lunastamiseen löydät tarkemmat tiedot sivuiltamme.

Pyha metsaseikkailu slope
Pyhältä löytyy lapsille laskettavaa aina Perherinteiden helpoista rinteistä huipulta lähtevään 2000m pitkään Metsäseikkailuun.

 

Hiihtokoulu tarjoaa vapaalaskuelämyksiä myös nuoremmille

Pyhän yli 40 vuotta toiminut hiihtokoulu tarjoaa ammattitaitoista opetusta ja opastusta myös rinteiden ulkopuolella liikkumiseen. Mukaan ovat tervetulleita myös nuoremmat laskijat. Tunneilla opetellaan turvallista liikkumista rinteiden ulkopuolella ja vierustoilla, sekä lumiturvallisuusvälineiden käyttöä. Lähioffareihin pääsee käsiksi vaivatta suoraan hisseiltä. 

Mikäli laskettelu tai lautailu ovat vielä täysin uusia lajeja, hiihtokoulu on oiva tapa aloittaa uusi harrastus erilaisten kurssien tai yksityistuntien muodossa.  

Pyha family backcountry  snowboarding
Hiihtokoulun backcountry-tuotteet vievät myös rinteiden ulkopuolelle olosuhteiden salliessa.

 

Pyhä view Lapland

Pyhän hotellitasanteen piharemontti: Kultakero I ja II saavat kohennetun piha-alueen

Pyhä ski resort lapland

Kultakero II: Uudet huoneistot ja vetovoimainen Ravintola Popolo avautuvat Pyhällä

Biker image

Pyhälle avattu uusi aloittelijoiden alamäkipyöräreitti

Riipinen restaurant

Riipinen Restaurants avaa uuden ravintolan Pyhän Kultakerossa jouluna 2023