Pyhä Unplugged

Kesän sympaattisin festivaali lumoaa Pyhätunturissa 1.–4.8.2024.

Elokuussa koetaan lempeitä onnenhetkiä, kun Suomen rakastetuimmat artistit laulavat suoraan sydämiin tunturiluonnon keskellä. Uniikit ulkoilmalavat Aittakurussa ja Tajukankaalla toimivat Pyhä Unplugged -festivaalin päänäyttämöinä. Musiikki soi päivien aikana myös CAMP Kitchen & Barissa, Huttuhipussa, Pyhän Uulassa, Sportbarissa, Tsokassa, Kurula´s Resortissa ja Revontulikappelissa. Luvassa on myös monia maksuttomia esityksiä, ja ohjelmaa julkaistaan vähitellen kevään ja kesän aikana.

Tapahtuman taiteellinen johtaja Mato Valtonen ennustaa, että "luvassa on jälleen paras festari ikinä".

Lipunmyynti aloitetaan lähiviikkoina. Ilmoitamme tarkan ajankohdan ensimmäisenä kanta-asiakkaille lähetettävässä uutiskirjeessämme. Kiitämme kärsivällisyydestä.

Lisää tärkeää infoa on sivun alalaidassa.
Aika
1.8.2024 - 4.8.2024 15:00 - 02:00
Paikka
Pyhä Ski Resort
Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi
Suomi

Isot tapahtumat Keikat, konsertit, artistit Taide & Kulttuuri
Unplugged
Lipuista

Unplugged-liput myydään erikseen, jotta jokainen festivaalivieras voi koota juuri itselleen mieleisen ohjelmiston. Aittakurun konsertit ovat ikärajattomia, ja lapsella tulee olla oma lippunsa. Aittakurussa yleisö istuu kurun seinämälle rakennetussa katsomossa koko konsertin ajan. Huomioithan, että Aittakurussa tulee olla hiirenhiljaa aina laulun ajan, sillä äänet kantautuvat helposti kurussa. Tajukankaan myöhäiset iltakonsertit ovat K18. Tajukankaalla on mahdollista istua katsomossa, mutta konserteissa on lupa myös tanssia täysiä ja laulaa mukana. 

Aittakuru ja Tajukangas ovat esteettömiä. Aittakuruun ei kuitenkaan pääse autolla perille asti, vaan kaikkien tulee kulkea pitkospuita pitkin. Kurkkaathan Aittakurun ja Tajukankaan erilliset konsertti-infot alta ja olet tarvittaessa yhteydessä osoitteeseen tapahtumat@pyha.fi.

Majoitusta kannattaa miettiä hyvissä ajoin, sillä parhaimmat kohteet varataan nopeasti. Ski-Inn-huoneistoissa ja hotellihuoneissa majoitut festivaalialueen ytimessä. Tutustu Ski-Inn-majoituksiin.

Pyhä Unplugged 25-vuotishistoriikki

Unpluggedin perustajaryhmän jäsen ja taiteellinen johtaja Mato Valtonen teki upean työn ja kasasi yhteen pakettiin tapahtuman koko 25-vuotisen historian. Juhlavuotta juhlittiin elokuussa 2023. Dokumentti sisältää muistoja lehtien sivuilta. Lataa pdf ja tilaa oma kirjasi esimerkiksi ifolorista: Pyhä Unplugged 25 vuotta -historiikki.pdf
 

Olkoon tunturi kanssasi.

Yhteistyössä:

Karhu Koff

 

 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.