visitpyhaluosto_luonto_kuva2

Iglut ja revontulikodat

IGLUT & REVONTULIKODAT

Pyhä Igloos

Pyhän hiihtokeskuksen rinteiden ja palveluiden läheisyydessä sijaitseva Pyhä Igloos tarjoaa ainutlaatuista elämystä revontulista nauttien. Iglut ovat täydellisesti varusteltuja ja huoneissa on huomioitu laadukas kotimaiset materiaalit sekä suomalainen design. 

Pyhaigloos_rooms
Pyhä Asteli Resort revontulikodat

Astelli Resort revontulikodat ovat suunniteltu öisen tähtitaivaan ja revontulien tarkkailuun. Revontulikotien panoraama ikkunat on suunnattu pohjoiselle taivaalle ja sisustus on moderni sekä viihtyisä.  Astelli Resort sijaitsee Pyhäjärven rannalla kauempana Pyhän hiihtokeskuksesta. Paikka tarjoaa lomaa omassa rauhassa ilman häiriötä.

Asteli_gloos Pyha-Luosto_sisätila
Soutajan Taika

Viihtyisä ja hyvin varusteltu revontulikota, jossa on revontuliteemainen saunakota sekä ulkoporeamme. Soutajan Taika sijaitsee Soutajatunturissa omassa rauhassa metsässä. Soutajatunturista on noin neljä kilometriä Pyhän hiihtokeskukseen ja Pyhä-Luoston kansallispuiston reiteille.

majoitus_pyha_igloos_soutajan_taika
Lucky Ranchin lumi-iglut

Lucky Ranchin saluunan pihapiirissä on viisi lumesta tehtyjä iglua. Iglut ovat uniikkeja ja niissä on lumesta ja jäästä luotu teema. Yöpyminen on mukavaa talvimakuupussissa oikeilla sängyillä ja iglun sisällä on vain muutama aste pakkasta. Yöpyjän käytössä ovat myös lämpimät tilat sekä suihku, keittiö ja wc.

majoitus_pyha_lumi_igloos